Sorozatok

Újabb Arrowverse sorozat a láthatáron?

Nemrég írtunk arról, hogy az Arrow spin-offot kaphat. Erről egyelőre nincs több információ, viszont érkezett egy újabb hír, miszerint egy újabb széria csatalkozna az univerzumhoz. A csatorna az Arrow, a Flash, a Supergirl, a Legends of Tomorrow, a Black Lightning és a Batwoman után egy újabb alkotást tervez készíteni az Arrowverse csapatába.

Az Íjász utolsó szezonjában bemutatásra kerül a Green Arrow & the Canaries pilot, most pedig elkezdték fejleszeteni Superman és Lois történetét. A főszerepben Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch állnának, akik korábban már bemutatkoztak a Supergirl-ben. A fejlesztés egyelőre csak annyit jelent, hogy berendelték a pilotszkriptet, tehát az első részt egyelőre még nem. A pilotra először a csatornának kell rábólintania és ezt követően készülhet el, de még ez sem jelentene automatikusan első évadot.

A történet Superman-ről és Lois Lane-ről szól, akik a nő terhességét követően megpróbálnak normális életet biztosítani a kicsinek. A stresszt és a nyomást elkerülve próbálnak átlagos családot formálni. A készítői székbe Todd Helbing ül, aki korábban dolgozott már a The Flash sorozaton, producerként pedig Greg Berlanti nevét olvashatjuk, aki a fejlesztésben is közreműködik.

Az már más kérdés, hogy mi lesz a többi alkotás sorsa. Idén a Black Lightning nézettsége jelentősen megcsappant, amelynek következtében jövőre valószínűleg búcsút intünk neki. Bár ennyi erővel a többi sem túl acélos, egyedül a Villám képes megfelelő számokat produkálni. Szerintetek elkészülhet a Superman folytatása?

Hozzászólások