Könyvek

Novemberben érkezik a Nimona!

A Ciceró Kiadó nemrég jelentette be a hírt, hogy egy Amerikában és a világ más tájain nagy népszerűségnek örvendő képregényt hamarosan végre itthon is olvashatunk majd!

A választással főként a fantasy és a humor rajongói járnak jól, hiszen nem más érkezik, mint Noelle Stevenson képregényszenzációja a Nimona!


Egy kicsit a történetről:

“Nimona gaztettekre fogékony, lobbanékony természetű, fiatal alakváltó.
Lord Ballister Bitangfő vendettára készülő gaztevő. Nimona és Lord Bitangfő, a csatlós és a főgonosz komoly felfordulást tervez. Céljuk, hogy bebizonyítsák a királyság népének, hogy Sir Ambrosius Aranypőc és haverjai a Rendfenntartó és Lovagügyi Intézetben korántsem akkora hősök, mint azt az emberek hiszik.

BOSSZÚ!
SÁRKÁNYOK!
TUDOMÁNY!
SZIMBOLIZMUS!

De ahogy az apróbb csínytevések sorából kegyetlen összecsapás kerekedik, Lord Bitangfő ráébred, hogy Nimona képességei épp olyan homályosak és rejtélyesek, mint a lány múltja. Természetének kiszámíthatatlan, sötét oldala pedig veszélyesebb lehet, mint azt Bitangfő hajlandó beismerni.
Noelle Stevenson képregényszenzációja, amely a szerző népszerű, a kritikusok által is elismert webképregényén alapul, a The New York Times bestsellerlistájára is felkerült. A Kirkus magazin szerint: „Ha csak egy képregényt olvasol el az idén, az legyen ez!””

A kiadó volt olyan kedves, hogy már egy rövid beleolvasót is közzétett, hogy mindenki teljes biztonsággal előre eldönthesse, hogy neki való-e ez a világ vagy nem. A beleolvasót IDE kattintva érhetitek el.

Az előzetes vélemények alapján egy igencsak izgalmas és fordulatos történetre számíthatunk, mindezt pedig egy bájosan sablonos világba csomagolva. Mi mindenképpen kíváncsian várjuk, és úgy néz ki nem is kell sokat számolnunk a napokat, mivel a kiadó ígérete szerint a képregény már november 8-ra a kezünkben lehet! Sőt IDE kattintva akár már elő is tudjátok rendelni!

Hozzászólások