Sorozatok

Sorozat készülhet a Vámpírakadémiából

Richelle Mead Vámpírakadémia-sorozatának első kötetéből 2014-ben készült film. Azóta további részeket nem forgattak, pedig a rajongók várták a történet folytatását. Úgy néz ki, hogy most felélesztik a Szent Vlagyimir Akadémiát és új epizódokkal sorozatot készítenek belőle. 

A Peacock rendelte be a Vámpírakadémia szériáját, amely forgatókönyvét a  Vámpírnaplók és a The Originals producere Julie Plec és Marguerite MacIntyre írnák.

A Vámpírakadémia hat részből álló könyvsorozat, amely a romantika, barátság, a botrány, a halál története. Két különböző világból érkező lány barátsága meghaladja a rangokat, amikor az akadémia falai között felkészülnek tanulmányaik befejezésére, Vasilissa pedig – mint királyi sarj –, próbál eleget tenni a kötelezettségeinek. Ezt a drámai, arisztokratikus romantika eleganciáját ötvözi a természetfeletti vámpíros műfaj izgalmaival.

Plec-től nem áll messze ez a világ, hiszen hosszú éveken keresztül uralta a rajongók szívét a vámpíros sorozatával. A Vámpírnaplók történetét nyolc évadon át láthatták a nézők, majd spin-off sorozatokat is készített. A The Originals, majd a Legacies is hozzátartozik a Vámpírnaplók-univerzumhoz.

“Amikor aláírtam az Universal Televisionnal az új szerződésemet, megkérdezték, hogy melyik projektet választanám, az azonnali válaszom a Vámpírakadémia volt “ – mondta Plec.

 “Julie ezekben a sorozatokban emlékezetes karakterekkel, lenyűgöző történetekkel  nyújtott kikapcsolódást a rajongóknak” – mondta Erin Underhill, az Universal TV elnöke. „A Vámpírakadémia is szállítja majd mindezeket. Nagyon izgatottan várjuk, hogy Julie ambiciózus és kreatív elképzelése hogyan elevenedik meg erről a világról és várjuk, hogy megossza a sorozatot a Peacock nézőivel. Kétségtelen, hogy a rajongók imádni fogják.”

Úgy tervezik, hogy tíz rész készül a Vámpírakadémia történetéből.

Ti örültök ennek a hírnek? 

Hozzászólások