Könyvek

Tökéletes ajándék könyvmolyoknak – indul a Booksy Box

Elindult a Booksy Box, a nassolni szeretők és a könyvmolyok újabb ajándékdoboza! A doboz hónapról hónapra ad ki meglepetéseket, amiben egy új megjelenésű mű mellett ínycsiklandó édességeket és egészségtudatos finomságokat is csomagolnak az ajándékok a havi könyv mellé. A Booksy Box így biztosít az olvasóknak tökéletes élményt.

A dobozba hónapról hónapra újabb alkotások kerülnek bele. A Booksy Box mindig kiválaszt öt darabot amelyek közül te magad választhatod ki, hogy melyik kerüljön a csomagodba. Aki azonban mégis inkább meglepetéskötet szeretne, az választhatja a “Lepjetek meg!” kombinációt. Mindezek mellett pedig lehetőség nyílik a a honlapjukon ajándékkártyát is vásárolni, így akár szeretteiteket is meg tudjátok lepni egy könyves meglepetésdobozzal Karácsonykor.

“Küldetésem egyszerű: minél több emberhez eljuttatni az olvasás örömét és segíteni felfedezni a legjobb új könyveket. Számomra nincs nagyobb öröm, mint egy új könyv felfedezése, amibe teljesen belemerülhetek és ezt mindenkivel meg szeretném osztani. Minden hónapban öt különböző műfajú könyvet választok, hogy mindenki találjon ízlésének megfelelőt.” – emelte ki a Booksy Box alapítója.

A könyves doboz előnye, hogy be lehet állítani előfizetést, hogy minden hónapban fixen megjöjjön, de egyszeri vásárlásra is van lehetőség. Ha nem tetszenek az aktuális alkotások, de előfizető vagy, akkor sem kell megijedni, van lehetőség az előfizetés szüneteltetésére, bármiféle következmény nélkül.

Végezetül pedig nézzük, hogy melyek lesznek a januári mellékletek!

  • AMY MEYERSON – AZ ELMÚLT NAPOK KÖNYVESBOLTJA, romantikus
  • DELIA OWENS – AHOL A FOLYAMI RÁKOK ÉNEKELNEK, kortárs regény
  • J. K. ROWLING – HARRY POTTER ÉS A BÖLCSEK KÖVE, MARDEKÁROS KIADÁS, ifjúsági regény
  • JO NESBO – KÉS, krimi
  • LISA TADDEO – HÁROM NŐ (A SZENVEDÉLY HATALMA), szexuálpszichológia, igaz történet

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?