FilmekHírekKultúraMédia

Palvin Barbi hivatalosan is Victoria Secret angyal lett

A magyar modell, már hosszú évek óta felkapott modell a tengerentúlon. Palvin Barbara fiatalon került a legkeresettebb szépségek közé, sikere azóta töretlen, több márka, szépségipar is számít rá a kampányaiban, illetve a reklámokban. Nemrégiben Barbit ismét felkérték egy Victoria Secret Showra, ami már akkor is nagy örömmel töltötte el őt, de most ennél is nagyobb elismerést kapott a modell.
A Victoria Secret ugyanis beválasztotta az angyalai közé. Különösen ügyelnek arra, hogy olyan lányokat válasszanak, akik nőiesek, gyönyörűek és kellő vékonyság jellemzi őket. Ezenkívül fontos az eddig elért eredményei, az ismertsége. Barbi persze nagyon boldog, hiszen hatalmas megtiszteltetés a számára, legfőképpen az, hogy a VS kitartott a modell mellett, ezt pedig instagram videóban jelentette be. A fehérneműcég instagram oldalán tudatta a követőkkel, hogy továbbra is szeretnének együtt dolgozni a magyar lánnyal, azóta a napokban több kampányfotó is került ki az oldalukra, amelyeken Barbi látható. A képeket úgy tűnik nagyon kedvelik a rajongók, hiszen rengetegen lájkolták.
Barbit még 13 éves korában fedezték fel, miközben az utcán sétált. Karrierje azonnal beindult, hiszen abban az évben már a Spur Magazine-ban szerepelt, 2008-ban pedig az ELLE-ben. Kifutón 2010-ben debütált, tavasszal pedig a párizsi divathéten is láthatták őt, többek között Louis Vuitton, Nina Ricci, Christopher Kane ruháit mutatta be.
2011-ben Glamour Women of the Year díját adták át neki. A 25 éves lányt azóta kétszer is Az év modelljének választották, 2016-ban pedig Az év újoncának. Dolgozott együtt már a nemrég elhunyt Karl Lagerfelddel, a Magentával, Tommy Hilfigerrel, Ray-Bannal vagy a Chanellel is. A filmezés sem maradhatott ki, hiszen a Herkulesben is szerepelt.

Palvin Barbi egyébként hat év szingliség után jött össze Dylan Sprouse színésszel, akivel a nemrégiben össze is költöztek. Dylan nagyon büszke barátnőjére, hiszen instagram sztoriban gratulált a modellnek.

Mi pedig gratulálunk Barbinak, hiszen magyar modell még nem volt Victoria Secret angyal. 

Hozzászólások