Sorozatok

Netflix-es főszerepet kapott Katherine Heigl

Remek hírt tett közzé nemrég a Netflix, a platform elkészíti az idehaza is megjelent Szentjánosbogár lányok könyvadaptációját. A kötet a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából 2015-ben került a boltok polcaira. A több mint 600 oldalas sztori 1974 nyarán kezdődik, amikoris Kate megismerkedik Tully Hart-tal, akinek megvan mindene, hiszen szép, okos és ambiciózus. A nyár folyamán összebarátkoznak és elválaszthatatlan kapcsolatot alakítanak ki. A történet az ő életüket mutatja be, egészen 2004-ig. A megrendítő és nagyhatású sztori egy olyan barátságról szól, amely életük meghatározó eleme lesz.

Tully-t kiskorában elhagyta az édesanyja, amely mélyen érinti a lányt. Feltétel nélküli szeretetre vágyik, így New York-ba költözik, sikeres lesz, de sajnos mindezt egyedül éli meg. Kate viszont nem akar mást, mint szerető családot, egy teljesen hétköznapi életet egy kisvárosban. A maga csendes módján Kate ugyanolyan elszánt, mint barátnője. Azzal viszont nem számolt, hogy a családalapítás mennyire megváltoztatja majd őt és az életét. Elkezd irigykedni sikeres barátnőjére, aki viszont nagyon egyedül érzi magát a világban.

A két lány harminc éven át támogatja egymást jóban és rosszban, a kapcsolatuk mindent túlél, még a legnagyobb féltékenységet, haragot és neheztelést is. Azt hiszik, hogy semmi nem árthat nekik, ám végül egyetlen árulás képes őket szétválasztani.

A sorozat tíz epizódós lesz, amelynek egyik főszereplője Katherine Heigl, mit Tully Hart. A színésznőt korábban már láthattuk számos filmben, de legtöbbünk mégis a Grace klinika Izzy-jeként ismerte meg. Kate-ről és a premierről egyelőre még nincsenek információk, de annyi biztos, hogy nem kell rá sokat várnunk, hogy többet megtudjunk a készülő alkotásról, amelynek egyik producere maga Heigl lesz. A széria címe jelen állás szerint Firefly Lane lesz majd.

Hozzászólások