Sorozatok

Minden amit a Gossip Girl rebootról tudni lehet

Ahogy azt már korábban megírtuk, a HBO Max által elkészülhet a Gossip Girl legújabb verziója, azonban az eredeti szereplők nélkül. Igaz, egy karakter akad, aki újra felborzolhatja a manhattan-i elit nyugalmas életét. 

Sajnos, mint kiderült Chuck, Blair, Nate és Serena nem lesz látható a Pletykafészek rebootban, de Kristen Bell, aki a sorozat narrátora volt, biztosan csatlakozik az új verzióhoz. Tavaly nyáron jelentették be, hogy a HBO szeretne egy tíz epizódos szériát, amit legújabb csatornáján a HBO Max-on vetítene. A szereplők kiléte eddig ismeretlen volt számunkra, de lássuk, kiket is láthatunk?

Amint nyilvánosságra került, hogy a Pletykafészek újraindul megkezdődtek a találgatások. Nem kellett sokáig várni a rajongóknak, szinte rögtön a bejelentés után egy-két nevet azért megosztottak velünk. Főszereplőként kap szerepet az Exek és szeretők sztárja Tavi Gevinson, de a Legacies sorozatban játszó Thomas Doherty, az Elpuskázva című filmben szereplő Adam Chanler-Berat és Zion Moreno is.
A széria valószínűleg kidolgozás alatt volt, mert a további új szereplőket a hónap elején jelentették be. Így látható lesz Emily Alyn Lind, aki egy Audrey nevű lányt játszik majd, de további nevekről is lerántották a leplet. A castingon a sorozatba került Whitney PeakPretty Little Liars: The Perfectionists-ban szereplő,  Eli Brown, Johnathan Fernandez és Jason Gotay. Állítások szerint az eredetihez hasonló dinamikát láthatunk majd Whitney Peak, Eli Brown és Emily Alyn Lind triójától.

Sarah Aubrey, a HBO Max vezetője szerint a producer, az eredeti alkotó, Joshua Safran forgatókönyve elég jóra sikeredett.  Aubrey szerint remek ötlet volt, hogy az eredeti alkotókat visszahívta a rebootra. Safran rávilágított, hogy Serena, Blair, Chuck ha nem is teljes alakjukban, de az új karakterek által visszatérhetnek, hiszen, ahogy fogalmazott, a Gossip Girl olyan, mint egy Marvel univerzum, a szereplők beszélhetnek elődjeikről. Továbbá arról is beszélt, hogy Brooklyn és Manhattan is visszatér a sorozatba, illetve tizenkét évvel fog játszódni az eredeti után. Joshua Safran örömmel számolt be arról is, hogy Kristen Bell újra  csatlakozik a csapathoz, szerinte ő mindig a Gossip Girl hangja lesz.

Az eredeti szériában szereplő Blake Lively korábban szívesen beszállt volna egy rebootba, ám mostanra a családja miatt inkább visszautasította. Így tett a Dan Humprey-t játszó Penn Badgley is, akit nem igazán érdekel a legújabb Pletykafészek és karaktere, de teljesen nem zárja ki azt, hogy valaha visszatér. Ahogy a Blair Waldorf karakterét alakító Leighton Meester sem. 2017-ben adott interjújában elmondta, hogy szívesen részt venne egy rebootban, elképzelte, hogy mit csinálna mostanság Blair. Az új sorozat elképzelése óta azonban a színésznővel nem tárgyaltak az eredeti alkotók, így arra várnunk kell, hogy őt láthatjuk e. Ed Westwick pedig hallani sem akar Chuck-ról. Azonban Hilary Duff, ha úgy adódik szívesen vállalna egy-két jelenetet, akárcsak a Nate-et játszó Chace Crawford is.

A sorozat 2012-ben ért véget, hat évad után. Most nyolc évvel később New York-i magániskolák új generációját veszi célba Gossip Girl, amely leginkább a közösségi médiára fog irányulni.

Ti várjátok már a legújabb részeket? 

Hozzászólások