Sorozatok

Készül a Gossip Girl reboot

Minden jel arra mutat, hogy visszatér a manhattan-i elit a képernyőkre. Egy hollywoodi riporter rántotta le a leplet, hogy a HBO MAX csatorna 10 részből álló sorozatot készít a Gossip Girl mintájára.

Emlékeztek még Blair Waldorfra vagy a nagymenő Chuck Bass-re? Esetleg Pletykacicára, aki összekuszálta az Upper East Side-i elit életét? A hat évadot megélt Pletykafészek című sorozat, 2007-ben indult hódító útjára és rengeteg rajongó követte a gazdag családok életét. A sorozat végül 2012-ben ért véget, de most a HBO ismét leporolná a sztorit és az eredeti alkotókkal térne vissza a képernyőre.

A produceri székekbe az eredeti sorozat alkotói ülnek be, Josh Schwartz és Stephanie Savage. Mellettük pedig reboot írója ezúttal is Joshua Safran lesz, aki egy újabb generációs New York-i tizenévesek életét mutatná be.

“Ez csak egy bepillantás lenne a mostani New York-i társadalomba, hiszen a társadalom folyamatosan változik. Azt szeretnénk bemutatni, hogyan változott a világ, a social média és annak hatása az emberekre. Mindezek lehetővé teszik azt, hogy bemutassuk milyen lett a világ 12 évvel később.” – mondta Safran.

Az alkotók azt is elmondták, hogy bár mindegyikük imádta az eredeti történetet, mégis próbálnak majd kicsit eltérni a megszokott Pletykafészek sorozattól. Ha lehet hinni a híreknek 2020 tavaszán ismét bepillantást nyerhetünk Pletykacica világába. A HBO MAX  10 részt rendelt be a Gossip Girl új epizódjaiból, amelyek egy órásak lesznek. Azért örülnénk, ha a régi szereplők közül  páran felbukkannának a sorozatban, Chace Crawford (Nate) mindenesetre szívesen feltűnne egy-egy jelenet erejéig.

Ti örültök az új részeknek?

Hozzászólások