Sorozatok

Mi várható a Bridgerton harmadik évadában?

Nemrégiben került bemutatásra a Bridgerton második évada, amelyről olvashattatok magazinunkban is. Az alkotók természetesen megígérték, hogy Julia Quinn köteteiből egy-egy szezont készítenek, melyben a Bridgerton gyermekek szerelmi életét mutatják be. A legidősebb lány, Daphne után, fivére Anthony következett, most pedig Colin Bridgertont hoznák közelebb a nézőkhöz.

Az előzményeket tekintve, nem lehet okunk az aggodalomra, hiszen Daphne és Anthony története tele volt izgalmakkal, bonyodalmakkal, romantikával és erotikával. Kiváló alakításokat láthattunk a szereplőktől, miközben bemutatták, hogyan alakult a megismerkedésük a szerelmükkel. A Bridgerton család folytatásában Colin (Luke Newton) kapott főszerepet, sőt, a jövendőbelijének kiléte is ismert, hiszen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) lesz a másik főszereplő.

Mire számíthatunk a harmadik évadban?

Eddig titokban kellett tartania a Penelope-t alakító színésznőnek a hírt, de a második évad végén elárulták a számára, hogy Colinnal közös történetüket készítik el. Az alkotók ugyanis most először térnek el Julia Quinn könyvsorozatától – eredetileg Benedict kövekezne. Jess Brownell showrunner elárulta a Variety-nek, hogy úgy érzi, hogy most van itt az ideje Colin és Penelope történetének felpörgetésére.

A harmadik évadban biztosan visszatér  Simone Ashley, mint Kate Sharma, Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), illetve Lady Danbury (Adjoa Andoh), Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) és Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) is. Francesca Bridgerton szerepére viszont egy másik színésznőt választottak. Ő pedig nem más, mint az Egy botrány anatómiájában is látható Hannah Dodd. A váltásra azért volt szükség, mert az epizódok alatt Francesca is idősebb lett.
Nem ez az egyetlen változás a Bridgerton család életében, az eddigi showrunner  Chris Van Dusen helyett, most Jess Brownell veszi át a harmadik évadot.

Még nincs konkrét dátum

A Bridgerton család második évada még csak most ért véget, egyelőre nincs információ arról, mikor jelenne meg a következő. Ami biztos, hogy a harmadik és a negyedik szezont is berendelték, így biztos, hogy a Bridgerton folytatódni fog. Kíváncsian várjuk Colin és Penelope történetét!

Hozzászólások