Zene

Megérkezett Taylor Swift hetedik stúdióalbuma

Két éve már annak, hogy Ms. Swift albummal lepte meg a rajongókat. Az akkori érzelmes Reputation korong a hatodik volt a sorban. Abban az időben elmondta, hogy itt vége az drámai Taylor-nak és új korszak veszi a kezdetét. Ennek ellenére visszatért gyökereihez és egy igazán személyes hetedik nagylemezt hozott össze, amelyet a megjelenés előtt alig egy hónappal jelentett be. Ez persze kicsit sem von le az értékéből, a rajongók pedig egyenesen imádják az újdonságot, amelyen 18 dal kapott helyet.

A CD-ből többféle deluxe-változat készült, minden verzió tokjában egy-egy személyes történetet oszt meg magáról. A négy előfutárt kapott Lover hatalmas siker, a kritikusok szerint is nagyon ütős lett annak ellenére, hogy kevés pörgős számot hallhatunk rajta. A ME!, a You Need To Calm Down, a The Archer és a Lover mellett további 14 szám kapott helyet a lemezen, amely tegnap debütált a legtöbb platformon. Miután Taylor ismét szerződést kötött a spotify-al, azóta már ott is hallgathatjuk a jobbnál-jobb felvételeket.

Az énekesnő tehát nem újított radikálisan, ám mégis egy kis csavart vitt az eddigi leghosszabb lemezébe. Érezni a kiegyensúlyozottságát, illetve azt, hogy mennyire szereti az életét és a rajongókat, továbbra sem szándékozik foglalkozni a negatív kritikákkal. A premier amúgy élőben zajlott youtube-n, tehát még ezzel is egy kis újítást vitt a megjelenésbe, ahova Stella McCarthy-t is meghívta, hiszen egy közös ruhakollekción dolgoznak már egy ideje. Természetesen a darabok mindegyike a jelenlegi album stílusjegyeit hordozza.

A ’80-as évek pop-rock időszakát megidéző albumon közreműködött Jack Antonoff, Brendon Urie, Cautious Clay, Mark Anthony Spears, Joel Little és Annie Clark.

A premierrel együtt pedig megérkezett az album névadó dalának videóklipje is, amely egy igazán karácsonyi és szeretetteljes kisfilm lett. Biztosan sokat fogjuk még hallani az elkövetkezendő években esküvőkön, családi rendezvényeken, érzelmesebb pillanatokban, vagy akár szalagavatókon, ballagásokon.

Hozzászólások