Zene

Klippremier: Miley Cyrus – Mother’s Daughter

Miley Cyrus májusban jelentette meg legújabb lemezét, amelyen a mostani klippremieres dal is helyet kapott. A Mother’s Daughter a Billboard 100-as listájára is felkerült, így elmondható, hogy szeretik a rajongók, bár nem annyira lett ütős, mint azt az énekesnő gondolta volna. Az egykori Hannah Montana ugyanis remélte, hogy ez az EP nagy hatással lesz a közönségre és epekedve várják tőle majd a nagylemezt.

A She Is Coming május 31-én került fel a boltok polcaira, azóta pedig több mint 36 ezer példány kelt el belőle. Miley az album promóciója kapcsán több alkalommal ismét kiakasztotta a rajongókat, legutóbb éppen az egyik koncertjén, ahol melltartó nélkül lépett fel és primitív viselkedésével hívta fel magára a figyelmet. Azt nem tudni, hogy az énekesnő ismét drogokhoz nyúlt volna, de valószínűbb, hogy inkább csak boldogan éli életét és nem hagyatkozik mások véleményére.

A mostani kisfilm szintén megbotránkoztató lett, bár kicsit sem annyira, mint korábban a Wrecking Ball esetében. Miley legutóbb tavaly novemberben rukkolt elő klippel, így közel kilenc hónapig váratta a rajongókat. Nektek tetszik az újdonság?

Hozzászólások