Zene

BET Awards: 6 fellépés, amit imádtunk

A 2019-es BET díjátadó gála június 23-án, vasárnap este zajlott le Los Angeles-ben, a belvárosi Microsoft Színházban. A 19. alkalommal megrendezett eseményen fellépett többet közt Cardi B, DJ Khaled a nagyszerű John Legend társaságában, Lil Nas X a méltán híres Billy Ray Cyrus country énekessel és láthattuk a Migos-t is. A legjobb megjelenéseket és fellépéseket pedig nálunk is láthatjátok.

Rihanna adta át Mary J. Blige-nak a BET Lifetime Achievement (Életmű) díjat. Az énekesnő pedig egy közel 20 perces hip hop előadásával lepte meg a közönséget. Többek közt a My Life, Share My World, No Drama és az I’m Going Down dalok csendültek fel.

Cardi B egy mixet adott elő méregzöld ruhájában Offset társaságában, melyek a Clout és a Press című dalok voltak. A közönség megőrült a rapper előadása közben. Cardi hozta a szexi, provokatív és ütős stílusát.

A 21 éves énekesnő H.E.R. is előadhatta a gálán a Lord Is Coming című dalát YBN Cordae társaságában. A dalban a modern kultúráról és a hitről is szó esik. Az előadóművész nemcsak feltűnő lírikusságát mutatta be, hanem zenei bátorságát is.

Lil Nas X és Billy Ray Cyrus a május 17-én megjelent Old Town Road című dalukat adták elő a díjátadó gálán. A páros mindenkit meglepett, amikor lóháton érkeztek meg az eseményre, amire rátett egy lapáttal Lil sárga cowboy ruhája, fekete kalapjával. Az előadás ettől függetlenül nagyon jó lett szerintünk! Billy Ray Cyrus egy legenda.

Migos és Mustard is előadta a Pure Water zenéjüket, hatalmas showt csinálva a közönség előtt. Láthatóan mindenki élvezte, Cardi B táncolt, Ella Mai is rázta és a zene végén egyszerre mozogtak.

Az esemény vége előtt pedig az előadók Nipsey Hussle előtt tisztelegtek, aki áprilisban vesztette életét, lövöldözés áldozataként. Marshia Ambrosius, DJ Khaled, John Legend és YG a Real Big, Last Time That I Checc’d, és a Higher című dalait adták úgy elő az elhunyt rappernek, hogy büszke lehessen rájuk.

Mit gondoltok az előadásokról? Melyik volt a kedvencetek?

Hozzászólások