Könyvek

Film készül Colleen Hoover könyvéből

Colleen Hoover a minap jelentette be, hamarosan Magyarországra érkezik. Ha még nem lett volna elég a pozitívumokból, akkor most ismét egy remek hírt közölt. Az írónő elárulta, hogy hamarosan film készül az egyik nagysikerű könyvéből, a Velünk véget ér filmes jogai nemrég keltek el, így hamarosan már a mozivásznakon láthatjuk viszont a történetet.

A kötet egy nagyon személyes alkotás, hiszen saját családi hátterét is beleszőtte, ahol az apja családon belül zaklatta őket, akárcsak a fent említett regényben. Hoover remélte, hogyha meg is veszi az egyik produkciós cég, akkor olyan helyre kerüljön, ahol neki is van beleszólása, hiszen nem szeretne rajta nagyot változtatni. Végül Justin Baldoni vállalkozása vásárolta meg ezeket a jogokat, aki fontos alkotásokat készített már a női egyenjugúságról. Neki köszönhető pládául a Két lépés távolság című nagysikerű mozi is.

A téma hihető, valóságos és nem utolsó sorban a mai kor egyik legnagyobb problémáját feszegeti. Felejthetetlen élményt nyújtott már maga a könyv is, így bizakodom, hogy ugyanígy dolgozza majd fel az adaptációt. Baldoni munkásságát már régóta ismerem, hiszen a Jane The Virgin kapcsán már évekkel ezelőtt találkoztam a nevével. Ott a főszereplőt alakította, akinek a karaktere nagyon egyedi és izgalmas volt. A humora egyedülálló, így remélem, hogy ebbe a történetbe is tud egy kicsit átadni belőle.

Tehát nemcsak novemberben találkozhatunk Colleen Hoover-rel, hanem hamarosan egy általa készített művet is láthatunk a mozivásznon.

http://www.ahmagazin.com/konyvek/colleen-hoover-ugly-love/

Hozzászólások