Zene

KLIPPREMIER: CLC-Devil

A CLC nem pihen, legutóbbi daluk, a ME három hónappal ezelőtt jelent meg, és közben a Queendom nevű showban is helyt állnak. Most pedig egy újabb zenét mutattak be, amit bár a rajongók nagyon vártak, mégis aggódnak azért, hogy a lányok túlhajtják magukat.

A Devil című számuk a tegnapi napon jelent meg. A dal nagyon édes és igazán karizmatikus lett. A cím (az ördög) nem egy másik személyre utal, hanem saját magukra. Azt mondják, hogy a másik ember durva magatartása és álszentsége hozta ki belőlük az ördögöt. Tehát a Devil arról szól, hogy átlátja valaki alattomos taktikáját, és emiatt meg akarja őt leckéztetni. Az MV-ben a CLC pimasz, gonoszabb koncepciót vesz igénybe, amikor megpróbálják szabotálni egymást.

A videóklip első fele remek színekben pompázik, tökéletesen passzolnak egymáshoz és egy kicsit visszahozza a nyárias hangulatot. A tagok egymásnak esnek, megpróbálják a másikat tönkre tenni, például úgy, hogy Yeeun lelöki Sorn-t a székről. A második felében áttérünk az ördögibb részhez és fekete-piros tónust kap a klip, ami a lányok sötétebb énjét mutathatja meg nekünk.

Összességében nagyon érdekes és egyben szórakoztató volt az egész. A csajok ismét kitettek magukért, véleményem szerint ez a daluk is igazán erős lett.

Nektek, hogy tetszik a Devil?

Hozzászólások