Zene

ALBUMPREMIER: SEVENTEEN – An Ode

A SEVENTEEN visszatért a harmadik teljes albumukkal, ami az An Ode címet kapta és ezzel együtt kiadtak egy videóklippet, aminek a címe Fear.

A csapat közel egy év után tért vissza és eléggé jól sikerült ez a come back is, hiszen a twitteren világtrendként tündökölnek az első helyen a #SEVENTEEN_Fear és a #SEVENTEEN_An_Ode hashtagekkel. 

A Fear egy R&B szám lett, amelyet Woozi és BUMZU írt és rendezett, míg Vernon és S.Coups a rap dalszövegeket írta meg hozzá. Ez az első alkalom, amikor a SEVENTEEN a félelemről és különféle emberi érzelmekről énekel. A banda a félelemre úgy gondol, mint egy méregre, ami a legkedvesebb embert is elpusztítja. A srácok szerették volna egy újabb és sötétebb oldalukat is megmutatni, de azaz energia, amivel minden videóklipjükben találkozhatunk sosem fog elveszni. A fekete és a piros kombináció, a tánc és a fiúk hangja tökéleteset alkotott.

Az albumon összesen tizenegy dal található, amelyek elkészítésében a banda tagjai mind résztvettek valamilyen módon. Mit gondoltok a srácok visszatérő lemezéről, és hogy tetszik a Fear?

Hozzászólások