Sorozatok

Jön a Sex/Life második évada

Korábban már írtunk a Sex/Life első évada kapcsán a véleményünkről. A sorozat elég megosztó volt, de emellett nagyon sikeres is. Többeket képernyő elé ültetett a szerelmi háromszöget és exe után vágyakozó nőt bemutató széria. Nem kell sokáig várni, mert hamarosan érkezik a második szezon. Erről most mindent megtudhattok.

Egy kis emlékeztetőként megosztanánk a történetet. Billie egy kétgyermekes édesanya, jóképű és sikeres férjjel, szép házzal. Második gyermeke születése után azonban rájön, hogy valami hiányzik az életéből, s elkezd fantáziálni exéről Bradről, akivel hosszú ideig voltak együtt. Minden tökéletes volt vele, de legfőképpen a kémia, ami gyakran jelenik meg Billie előtt. Egy véletlen folytán találkoznak egymással, onnantól kezdve pedig Billie nem tudja mit tegyen.

A Netflix berendelte a Sex/Life második évadát

Mivel az első szezonnak is óriási népszerűsége volt (67 millió háztartásban nézték meg négy hét alatt), nem volt kérdés, hogy Billie, Cooper és Brad történetére még kíváncsiak a nézők. Stacy Rukeyser a Sex/Life alkotója elmondta, hogy boldogsággal tölti el, hogy ennyire sikeres lett a sorozat, ő a nőket akarta elsősorban megszólítani. Hiszen Billie története mindannyiukhoz szól.

Várhatóan minden főszereplő visszatér, így láthatjuk természetesen Billie-t (Sarah Shahi) , Coopert (Mike Vogel), Brad-et (Adam Demos), de Sasha (Margaret Odette), Francescáról (Li Jun Li) is feltűnik majd. Ha hihetünk a pletykáknak új szereplők is megjelennek a Sex/Life új évadában.

Mi várható a következő évadban? 

Mivel Billie úgy döntött, hogy szüksége van Bradre, valószínűleg kiéleződik majd a helyzet Cooper és Brad között. Ahogy az is biztos, hogy Billie a két férfi közül kell, hogy végleg válasszon. Mivel Cooperrel való kapcsolatából hiányzott az a fajta intimitás, szexualitás, ami Braddel megvolt éket vert közéjük. Hiába a tökéletes házasság, ház, gyerekek, mégsem volt elegendő Billie számára. A rendező szeretne több információt adni Cooperről és Billie barátnőjéről, Sasha-ról is.

Egyelőre hivatalos bejelentés még nincs, hogy mikor érkezik majd a Vágyak/Valóság második évada a Netflixen, de mindenképp beszámolunk róla. 

Hozzászólások