Könyvek

John Scalzi Magyarországra látogat, érkezik a Könyvfesztiválra!

Nem hazudtunk mikor azt írtuk, a lehető legtöbb információt megpróbáljuk veletek megosztani a Könyvfesztivál kapcsán, íme tehát a következő! Az Agave Könyvek sikerszerzője, a Hugo-, Locus-, John W. Campbell- és Seiun-díjas, illetve többszörös New York Times Bestseller-szerző John Scalzi lesz az egyik nemzetközi vendég a Millenárison megrendezett eseménynek, aki nem csak dedikál, de másfél órás közönségtalálkozót is tart, április 27-én.

Tehát a program:

13.30-15.00 Közönségtalálkozó a Supka Géza teremben (moderátor: Farkas István)
15.00-18.00 Dedikálás (Agave Könyvek stand)

A szerző az elmúlt tíz év sci-fi regényeinek legnagyobb élő alakja így talán nem is nagyon kell bemutatni. John Scalzinak köszönhetően élik ismét reneszánszukat az űroperák és a katonai science fiction-ök. Gyakran ajánlják műveit kezdésként, mivel roppant olvasmányosak, könnyen érthetőek és nem mellesleg szórakoztatóak.

Érdekesség még, hogy több évig volt az Amerikai Science-Fiction és Fantasy Írószövetség elnöke, a Whatever című blogjának pedig mindmáig milliós olvasottsága van. Mindemellett Hollywood is felfedezte magának: idén tavasszal a Netflix három novelláját is adaptálta a Love, Death & Robots című antológiájában, és már dolgoznak a Vének háborúja megfilmesítésén is!

A kiadó bejelentette, a Könyvfesztiválra érkezik Scalzitól a Pusztító tűz c. új regénye, ami Az összeomló birodalom c. Locus-díjas kötet folytatása, ezen kívül új borítókkal és limitált díszdobozos kiadásban is újra megjelenik az első négy Vének háborúja-regény.

 

Limitált díszdobozos kiadás

Tehát április 26-án készíthetitek a Scalzi köteteiteket, és három órakor az Agave Könyvek standján már ti is találkozhattok a világhírű szerzővel!

A könyvhétre érkezik John Scalzi legújabb regénye!

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?