Könyvek

Megjelent Borsa Brown Gyalázat-sorozatának 2. része

A napokban jelent meg Borsa Brown Gyalázat-sorozatának második része, a Gyalázat és szenvedély, mely máris az eladási toplisták első helyét foglalja el.

 A magyar erotikus regények legsikeresebb képviselője ezt a regénysorozatát az amishok földjére, Sarasotába helyezte.

A mai napig rendkívül furcsának és egzotikusnak számító népcsoport körülbelül 15oo főt számlál elszórva az Egyesült Államok és Kanada területén, egyes közösségeik még mindig lovakkal és lovaskocsikkal járnak, és szó szerint betartják a Biblia tanait. Teljes mértékben elzárkóznak a modern világtól, egyszerűen és tisztán élnek.

Ebbe a nem mindennapi, zárkózott közegbe álmodta meg új, erotikus-romantikus történetét Borsa Brown, aki a napokban jött haza az amishok földjéről, Sarasotából.
“Egy írónak fantasztikus érzés, amikor a szeme előtt elevenedik meg a könyv. Szerencsés vagyok, mert velem megtörtént… “ – mondja az írónő, akit teljesen elvarázsolt regényének helyszíne.

“A Gyalázat trilógiám az amishok elzárt világába enged betekintést, ezért a kutatómunka nélkülözhetetlen volt. Messzire vitt az utam. Az amishok maguk közé engedtek, láthattam a mindennapjaikat, és cseppet sem zárkóztak el tőlem.” 

Bár a könyvét nem tudták elolvasni, sokszor belelapoztak, és az utca, üzlet, vagy áruházneveket, családneveket egyeztetve, nagyokat nevettek.

“Láthattam a kézimunkaműhelyüket, amiben mesés takarókat varrnak, az asztalos – üzemet, amiben azokat a bizonyos színes hintaszékeket faragják. Közös tengerparti élmény is volt, noha ők kicsit másképp értelmezik a strandolás fogalmát.” 

Az írónő azt mondja, feltöltődött, inspirálódott, úgyhogy garantálja, hogy a Gyalázat-sorozat második, harmadik része sem lesz eseménytelen.

Borsa Brown – Gyalázat és szenvedély

Dorothy Millert, a fiatal amish lányt vétkei miatt Pennsylvaniába száműzik, egy sokkal szigorúbb közösségbe. A lázadó lány nehezen viseli a szabályokat, és nem sejtheti, hogy e helyen maga az ördög és a pokol lakozik.

Mindeközben Gregory Hamilton, az üzletember is szembetalálja magát démonjaival, mégis azon igyekszik, hogy visszahozza a megszokott környezetébe a lányt, akinek összekuszálta az életét.

Samuel Zook, az amish fiú kihágásai miatt végleges kirekesztésre számíthat. Próbál hű maradni az ősei értékrendjéhez, de rá kell jönnie, túl önfejű és heves.

Vajon meddig képesek az emberek álarc mögé bújtatni valós énjüket? Meddig tartható féken az ösztön és a vágy? Legyőzheti a józan ész a szívet és a sóvárgást? Mindhármuknak rá kell döbbenniük, hogy reménytelen háborúba kezdtek önmagukkal, mert „legyőzhetetlen a szenvedély, akár a sír…”

Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Új sorozatában, a Gyalázat-trilógiában ezúttal is egy elzárt közösségbe, az amishok világába enged betekintést. Az első kötet, a Gyalázat és hit után a Gyalázat és szenvedély című részben kiderül, hogyan folytatódik Dorothy, Gregory és Samuel története.

http://www.ahmagazin.com/konyvek/borsa-brown-gyalazat-es-hit-gyalazat-es-hit-1/

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?