Filmek, amiket látnunk kell | 2022 áprilisi filmpremierek

Ugye készen állsz arra, hogy megtudd mivel találkozhatsz az áprilisi filmpremierek közt? Ismét bemutatjuk nektek azokat az alkotásokat, amire érdemes egy mozijegyet vásárolni és nagyképernyőn át csodálva megnézni. Lesz itt vígjáték, kaland, horror és egy animére is számíthattok a Netflixtől. 

Április 1.

Januárban lett volna a Morbius premierje, azonban a vírus miatt Amerikában ismét eltolták a megjelenését, így került át április elsejére. Egyébként a filmről már korábban, a 2022-es év első hónapjában írtunk, így nem is ragoznánk tovább.

Április 7.

Áprilisban végre láthatjuk Sonic, a sündisznó kalandjainak második részét, amiben ismét fenekestől felforgatja barátai életét. A történet szerint miután Sonic letelepedett Green Hillsben, készen áll a nagyobb szabadságra, Tom és Maddie pedig megállapodnak abban, hogy otthon hagyják őt, amíg nyaralni mennek. Ám alighogy eltűnnek visszatér Dr. Robotnik (Jim Carrey) egy új partnerrel, Knuckles-szal (szinkronhangja Idris Elba lesz). Egy smaragdot keresnek, amely civilizációkat épít és pusztít el. Sonic (akit továbbra is Ben Schwartz szinkronizál) összeáll saját szőrös társával, Tailsszal (Colleen O’Shaughnessey) és együtt indulnak útnak, hogy megtalálják a smaragdot, mielőtt az rossz kezekbe kerülne. A szupererővel és gyorsasággal rendelkező játékfigura megfilmesített karaktere újabb fantasztikus élménnyel gazdagítja a nézőket.

Április 14.

Áprilisi filmpremierek közt látható lesz a 2018-ban bemutatott Legendás állatok harmadik része, Legendás állatok – Dumbledore titkai címmel. A főszerepben Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston és Mads Mikkelsen lesz látható. A folytatásban lecserélték Johnny Deppet, aki Grindelwaldot alakította a varázsvilág második részében, amiről kritikát is írtunk korábban. A Warner Bros sajtóközleménye szerint a történet cselekményszála a következő: Gellert Grindelwald átveszi az irányítást a varázslóvilág felett, amit Albus Dumbledore meg akar állítani, de egyedül nem tudja. Megbízza Newt Scamander magizoológust, hogy vezessen egy rettenthetetlen varázslókból, boszorkányokból és egy bátor mugli pékből álló csapatot egy veszélyes küldetésre, ahol régi és új vadállatokkal találkoznak, és összecsapnak Grindelwald követőinek egyre növekvő légiójával. A tét pedig igen nagy: meddig maradhat Dumbledore a pálya szélén? Mi úgy gondoljuk, hogy a leírás és az előzetese alapján egy újabb szuper történetet láthatunk majd.

Április 14-én még egy érdekes filmet nézhetünk meg, ami az Arany címet kapta. Ebben az alkotásban a nem túl távoli jövőben járunk, ahol két ember a sivatagban sodródva (Zac Efron és Anthony Hayes) felfedezi a valaha talált legnagyobb aranyrögöt. A Zac által alakított embernek meg kell óvnia a tolvajoktól a zord körülmények és a vadkutyák közepette, míg partnere vissza nem tér, hogy együtt elvigyék egy biztonságos helyre. A színész ismét egy remekműbe csöppent bele és már az előzetesből kiderül, milyen jól alakítja majd a rá bízott karaktert. A forgatást egyébként olyan homokviharok lepték el, hogy majdnem egy teljes napra leálltak, valamint az is kiderült, hogy a filmhez valódi homokviharokat is sikerült felvenniük. Igazi embert próbáló forgatás lehetett!

Április 21.

Sztárdömpinggel jelentkezik az áprilisi filmpremierek közt Az elveszett város, aminek a főszereplői olyan neves színészek, mint a gyönyörű Sandra Bullock, a Magic Mike szexi sztárja Channing Tatum, a Harry Potter főszereplője Daniel Radcliffe, valamint az Oscar-díjas Brad Pitt. A kalandos vígjátékban egy visszahúzódó romantikus regényíró életét követhetjük nyomon, aki belecsöppen egy emberrablási kísérletbe, ami egy gyilkos dzsungelbeli kalandba juttatja őt és mellé csapódó társát. Már az előzetesen is nagyon jókat lehet szórakozni, így alig várjuk, hogy a filmet is megnézzük!

Április 28.

Április 28-án a Netflixen találkozhatunk majd a Bubble című animációs filmmel, amit a Death Note és az Attack On Titan rendezője készített. A történet egy alternatív világban játszódik, ahol a világra eső buborékok megszegték a gravitáció törvényeit. Tokiót teljesen elzárták a külvilágtól, és már csak fiatalokból álló csoportok maradtak, akik parker csapatharcokban versenyeznek Tokió látképén. Hibiki, a vakmerő, tehetséges ász véletlenül lecsúszik a háztetőkről, de mielőtt belezuhanna a gravitációt hajlító tengerbe, Uta, egy titokzatos erőkkel rendelkező lány megmenti. Ami a párokat összeköti, az az, hogy képesek hallani egy olyan hangot, amely csak számukra hallható. Az előzetes alapján láthatjuk, hogy az anime rajzolása lenyűgöző, a történet pedig érdekes és egyedi. A rajongóknak ez egy újabb gyöngyszem lehet!

Ez lett volna az áprilisi filmpremierek felhozatala. Ti melyik film miatt látogatjátok meg a mozit, illetve van olyan alkotás, amit hiányoltok a listánkról?

Filmek, amiket látnunk kell | 2022 februári filmpremierek

Hozzászólások