Filmcsillagok, akik utálták a saját filmjeiket

A mai napra öt olyan filmsztárt hoztunk nektek, akik valamilyen okból utálták híres, már-már ikonikus filmszerepeiket. Míg néhányuknál érthető az indok, addig akadnak itt olyan színészek is, akikről nem is gondolnánk, hogy az adott szerep nem tetszett nekik. Most pedig nézzük, kik azok a csillagok, akik nem voltak elégedettek az alakításukkal vagy magával a filmmel.

Daniel Radcliffe, Harry Potter és a félvér herceg

A Harry Potter az egyik leghíresebb franchise, saját árukínálatával és filmjeivel. 11 éves korában a legfontosabb szerepre választották Daniel Radcliffe-t, ugyanis ő kapta meg Harry Potter karakterét, azonban kiderült, hogy a hatodik rész nem lett a kedvence. Radcliffe azt mondta, hogy színészete „egyhangú” volt és egyébként is utálja magát visszanézni, de különösen a Félvér herceget gyűlöli.

A színészkedésem nagyon egyhangú volt, és láttam egyfajta önelégültséget, tehát minden voltam, ami nem akarok lenni. Egyébként is ez egy nagyon magányos része a filmnek, kemény fejezet Harry számára, míg Ron csak boldog. Ha ez mellett eltekintünk, akkor annyi maradt a két és fél órában, hogy magányos vagyok. Ez minden, ami megmaradt.

Daniel szerint a film legjobb része a A Főnix Rendje volt, mert abban látta, hogy fejlődik.

Robert Pattinson, Twilight

A Twillight sztárja, Robert Pattison karrierjét alapvetően a tini vámpír franchise-nak köszönheti. Mindenki tudja, hogy ő alakította a főszereplő, Edward Cullen-t és bár ez adta meg a kezdeti sikert mégis ez a szerep az, ami megbélyegezte őt. Az évek során futó viccé vált, hogy Pattison teljesen megveti a Twilight sagat. A Late Night Jimmy Fallon interjúja alatt Fallon azt mondta:

A Twilight rajongók milliói… szinte szívszorító, mert nem akarják, hogy vége legyen. Kicsit keserű, nemde?

Pattinson erre azt válaszolta, hogy “Nekik!”

Manapság hallhatjuk, hogy Robert már nem gyűlöli a Twilightot és szerinte nagyon édes, hogy rajongói még évekkel később is szoros kapcsolatban állnak a filmmel.

George Clooney, Batman és Robin

A Batman a világ egyik legismertebb (anti)szuperhősei közé tartozik, már már ikonikusnak mondható. 1997-ben azonban Batman a rossz üzenetektől vált ismertté. George Clooney magát a Sötét Lovag vezető szerepét töltötte be a Batman & Robinban, és a dolgok nem mentek pontosan a tervek szerint. Clooney azóta is emlékszik a film mélységes pillanataira. 2015-ben azt mondta Graham Nortonnak:

Hadd mondjam el, hogy valójában azt hittem, hogy elpusztítom a franchise-t és addig ezt is hittem, míg évekkel később valaki más vissza nem hozta, aztán megváltoztatta. Abban az időben azt hittem, hogy ez nagyon jó karrier-lépés lesz. Ummmm, nem volt az.

View this post on Instagram

#georgeclooney 😏

A post shared by George Clooney❗ (@george_clooney_1) on

Megan Fox, Transformers

Mielőtt a Transformers harmadik részét el kezdték volna forgatni 2011-ben, Megan Fox a Wonderland brit magazinnak készített interjújában merészen kijelentette, hogy Michael Bay rendező „olyan, mint Hitler”, és hogy „rémálom vele dolgozni”. Még mielőtt elbocsátották volna a rendezővel kapcsolatos megjegyzése miatt, Megan még azt is mondta, hogy úgy gondolja, hogy a filmben szereplő emberek csak „futnak és sikoltoznak”.

Halle Berry, Macskanő

Halle Berry egy újabb Oscar-díjas színésznő, aki rosszba fogott, amikor úgy döntött, hogy egy szuperhős filmben szeretne szerepelni. A kritikusok szerint a 2004-es Catwoman az egyik legrosszabb szuperhős film, amelyet valaha készítettek és Berry előadása sem mentette meg azt. Még Razzie díjat is nyert, mint a Legrosszabb Színésznő, és Halle emiatt nem fogta vissza magát a nyilatkozataiban, amiben szinte mindenkiről mondott valamit.

Tudod, nagyon sok embernek köszönetet szeretnék mondani, mert nélkülük nem nyertem volna meg ezt a díjat…. Köszönöm, hogy elkészítettük ezt a darab sz*rt, istenem, szörnyű film. Éppen erre nem volt szükségem a karrieremben, tudod? A csúcson voltam, majd jött a Macskanő és a mélybe kerültem.
Azóta viszont mindenki túl jutott ezeken a mély pontokon, próbálják tovább élni az életüket, újabb szerepekben bizonyítanak. Ki volt az, aki a legjobban meglepett és melyikkel voltatok tisztában?

Hozzászólások