Filmek

Batman: Kiderült ki kapta Macskanő szerepét

Rengeteg vita van a közelgő Batman film körül. Miután kijelentették, hogy Robert Pattinsont választották a következő denevérember, Bruce Wayne szerepére, sokan kiakadtak. Most pedig bejelentették, hogy ki fogja alakítani Macskanőt és a rajongók valószínűleg ismét csodálkozva olvashatják a híreket.

Az eddigi híresztelések szerint Jeffrey Wright és Jonah Hill  már csatlakoztak Pattinsonhoz, ám úgy tűnik, hogy végre a Macskanő, Selina Kyle szerepére is megtalálták a tökéletes színésznőt, aki Zoë Kravitz lett.

A színésznő nem idegen a képregény filmek világában, mivel Angel Salvadore-t már alakította az X-Men: Az elsők című filmben. 2017-ben Catwoman karakterének a hangja volt a LEGO Batman: A film-ben, továbbá a Legendás állatok és megfigyelésük: Grindelwald bűntettei, a Big Little Lies, a Divergent és a Mad Max: A harag útja alkotásokban is láthattuk őt. Emellett személyes kapcsolata is van, mivel mostohaapja nem más, mint Jason Momoa, aki Aquaman alakját öltötte magára tavaly.

Kravitz lesz a negyedik színésznő, aki 1992 óta Selina Kyle-t karakterét játssza. Michelle Pfeiffer a Batman visszatér, Halle Berry a 2003-as Macskanő-ben, Anne Hathaway pedig Christian Bale mellett a 2012-es A sötét lovag: Felemelkedés-ben remekelt.

A Batman 2021. június 25-ére van kitűzve, kíváncsiak vagyunk, hogy milyen újdonságot tartogat még a rendező Matt Reeves, amivel felrobbantja az internetet. Mit gondolsz erről a Catwoman castingról? Izgatott vagy a legújabb Batman film miatt?

Szerintünk kétség nem fér hozzá, hogy az alkotás érdekesnek ígérkezik ezekkel a szereplőkkel.

Hozzászólások