Könyvek

Befejezéséhez érkezett az utóbbi idők egyik legnépszerűbb fantasy regénye

Mint sokakat másokat, minket is lenyűgözött A holló jele trilógia, mely most úgy néz ki, a befejezéséhez érkezett. A tavaly októberben megjelent első kötet, az Éjszárny, egyből az olvasók kedvence lett a grimdark és a részint horror elemeivel.

Szerencsére a második résszel sem adott lejjebb a minőségből McDonald, így hát nem kis várakozás övezte mostanáig a Kárhozatot, a befejező kötetet, ami most még izgalmasabbnak ígérkezik, mint elődei, hiszen az istenek a végső összecsapásra készülődnek. A regény július 30-án kerül a boltok polcaira.

Ed McDonald – Kárhozat

A holló jele 3.

A holló jele-sorozat befejező kötetében mindennél nagyobb veszély leselkedik az ismert világra, az istenek a végső összecsapásra készülnek.

A köztársaságot védő Névtelenek hatalma megtört: a Peremet, a köztársaság és a halhatatlan Mély Királyai közötti utolsó védvonalat végzetes katasztrófa sújtotta. Könyörtelen vörös esőzések árasztják el a vidéket, a homályban új szörnyetegek híznak a félelmen. Az Éjszárny parancsnokait egyesével vadásszák le, és még a halhatatlanoknak is meg kell tanulniuk a halál jelentését. A Mély Királyainak egyre nő az ereje, és készen állnak az utolsó nagy ütközetre.

Ryhalt Galharrow, az Éjszárnyak vezetője azonban távol van mindettől. A Kárhozat sosem látott mélységeibe merészkedett. A végtelen és fertőzött sivatag lénye a testébe költözött, megváltoztatta, és most a múltjának szellemei mindenhová elkísérik. Még a sötétség szívébe vezető, mindent eldöntő küldetésre is, aminek a tétje a világ fennmaradása.

Ed McDonald: Hollóvér (A holló jele 2.)

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?