AHdvent

AHdvent 18. nap – Ajándékötletek szülőknek

Valljuk be, sokszor nagyon nehéz a szüleinknek megtalálni azt az ajándékot, amit igazán tökéletesnek gondolnánk. Gondoljunk csak bele, mire elérkezünk abba az életszakaszba, mikor már mi is a fejünket törjük azon, mit kapjanak, addigra már megvan mindenük, amit szerettek volna, így mi lehet az, ami újdonság lenne számukra és nem csak elsüllyesztik a fiókba? Most tehát itt van pár ajándékötlet szülőknek!

Karácsonyi szeretetkosár

A fonott kosarak kezdenek kimenni a divatból, pedig csodaszépek tudnak lenni, ráadásul viszonylag olcsók. Kiváló meglepetés lehet egy fonott ajándék kosár, amit megtöltesz olyan – akár – apróságokkal, amiket a szülő szeret. Lehet benne bármi, ami csak eszedbe jut, étel-ital, házi készítésű granola, virág. Ráadásul ez a verzió sokkal olcsóbb, mintha megvennéd a személytelenül összeállított Auchan ajándékcsomagot több, mint tízezer  forintért. Szép, aranyos és maga a tároló is hangulatos kis dísz lehet a lakásban.

Italválogatás

Ha például tudod, hogy valamelyik szülőd szereti az italokat, kifejezetten jó választás lehet, egy mini italválogatás. Ma már számtalan helyen lehet kapni kisebb üveg rövideket, pezsgőket, söröket, amiből egy “csokor” akár egy kifejezetten szórakoztató meglepetés is lehet. Tavaly például mi kifejezetten arattunk ezzel az ajándékötlettel.

Fényképalbum

Tökéletes ajándékötlet szülőknek akár egy fényképalbum is, amit saját magatok dekoráltok. Ehhez nem kell más, mint összeszedni a közös régi és/vagy új fényképeket, venni hozzá egy dekorálható albumot és megtöltitek kedves, aranyos üzenetekkel és fényképekkel, amiket biztos, hogy mosolyogva fognak újra és újra lapozni.

Ajándékutalvány

Kicsit sablonosnak hathat, viszont vannak nagyon jó ajándékutalványok, amelyek tökéletesek lehetnek akár szülők számára is. Vannak ma már fantasztikus páros vacsorák hajókon, borkostolás sőt, még Wellness utalványok is vannak, amit biztos, hogy nem vetne meg senki!

AHdvent 17. nap – Négy testrész, avagy a téli hidratálásuk

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?