AHdvent

AHdvent 2. nap – DIY adventi kalendáriumok

Nem kell mindig a legdrágább adventi kalendáriumot megvásárolni, hogyha szeretnénk meglepni szerettünket ezzel a különleges dologgal. Elég ha szétnézünk a pinterest-en és rengeteg egyszerűen elkészíthető kalendárium tárul elénk. Hogy mégis milyen gyönyörűségek lelhetőek fel az oldalon? Megmutatjuk nektek!

Lássuk az egyszerű, de nagyszerű DIY kalendáriumokat!

Gyűjtöd a toalett papír gurigáit, azzal a céllal, hogy egyszer majd felhasználhatod valamihez? Itt a remek lehetőség, hogy egy egyedi adventi kalendáriumot készíts belőle. Akár magadnak, akár szerettednek készül ez a csoda, nagy boldogságot fog okozni, abban biztosak vagyunk. A videó alapján könnyen megcsinálhatja bárki. Jó szórakozást hozzá!

Nem maradhatnak ki a kis kedvenceink sem, ugye? Kutyacsont kalendáriumot készíts egyszerűen és gyorsan. Bár állatkánk nem fogja tudni mi az a nagy csont a falon – vagy ahová kerül – , de amint meglátja, hogy mi kerül elő belőle, biztosan izgatott lesz. Természetesen nem csak kedvenceinknek készíthetünk ilyen táblát, hanem egy olyan személynek is, aki él-hal az állatokért.

Italválogatás a párunknak, a családnak vagy akár a legjobb barátnak. Ehhez egy kicsit strapabíróbb kalendáriummal kell előállnunk, főleg ha  borral kedveskedünk valakinek, de akár társíthatunk topjoyt vagy energiaitalt, de még kávés finomságokat is egy ilyen DIY adventi kalendáriumhoz. Kicsit időigényes, de az ügyesebbeknek biztosan menni fog.

Párunknak készíthetünk egy nagyon basic adventi kalendáriumot, amiben üzeneteket rejthetünk el a számára. Ebben lehet egy kedves idézet, szó vagy bármi más, ami őt felvidítja és természetesen ezáltal kimutatod azt is, hogy mennyire szereted őt.

Csak egyszerűen fel szeretnétek dobni a sima fehér gyertyákat, amiket ezer éve vásároltatok? Ez egy igazán jó ötlet erre, készíts belőle “adventi kalendárium”-ot. Elég ötletesnek tűnik, nem? Bár ebben nincs semmi izgalom, viszont jól néz ki.

Gyerekeknek nagyon tetszeni fog ez a Mikulásos adventi naptár, amit akár színezésre is átadhatunk nekik. Minden nap kifesthet valamit a télapón és közben pedig eszegetheti a finomságot, amit az aznap kinyitott ablak rejt. Ez szerintünk igazán gyorsan elkészíthető adventi kalendárium.

Természetesen a nagyobb márkák naptárairól se feledkezzünk meg, hiszen gyönyörű darabokat állítottak össze nekünk idén is. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy ti melyiket részesítitek előnyben. Azt, amit saját magatok készíthettek el vagy azt, amit a boltokból, esetleg webáruházakból vásárolhatunk meg?

Hozzászólások