AHdvent

AHdvent 11. nap: 2020-as VLOGMAS-ek

Ahogy már minden évben megszokhattátok, idén is készítettünk egy ahdventi bejegyzést a legjobb vlogmas-ekről. 2020-ban ismét minden nap vagy héten tartalmakat készít számos híres magyar és külföldi youtuber. Az idén talán még fontosabbak lesznek ezek a videók, hiszen sokkal csendesebben zajlanak az ünnepi előkészületek. Se karácsonyi vásár, se nagy bevásárlások, se összejövetelek, így rengeteget segíthetnek ezek a fajta kisfilmek.

Lássuk tehát az idei legjobb vlogmas tartalmakat! 

Elsőként mindenképpen HeyJulie videósorozatát említeném meg, amelyek számomra minden évben a december legszebb perceit hozza el. Julcsi idén egy takarítós és díszítős vloggal kezdte, azóta pedig volt már podcast felvételes, sminkes, de még ajándékbeszerzős tartalma is. Nála általában nem is mindig a videó témája a döntő, hanem annak hangulata és vágási stílusa. Egy-egy fél órás kisfilmet esténként elindítva, olyan szinten kikapcsol, mint soha semmi. Ez idén különösen jól jön számomra, így szívből ajánlom a Julcsi által készített vlogmast.

Fati minden évben különleges sorozattal érkezik ebben az időszakban. A csatornájára ugyanis minden vasárnap egy-egy saját maga által felénekelt karácsonyi dalt oszt meg feliratkozóival. Az idei második ilyen klipje az eddigi kedvencem, ugyanis több barátját és ismerősét is felkérte, hogy szerepeljenek az Add tovább című szám videójában. Nem csoda, hogy alig két nap alatt 20 ezer megtekintése lett. Aki szereti a stílusos és hangulatos kisfilmeket, azoknak bátran ajánlom, hogy nézze meg Fati korábbi karácsonyi tartalmait is.

Lukovics Tamara legtöbb videóját nem szoktam megnézni, ugyanis nem vagyok smink és ruha párti, ennek ellenére a karácsonyi kisfilmjei minden évben a listámon vannak. Szeretem a stílusát, a gondolkodásmódját és az általa közvetített üzenetekkel is azonosulni tudok. Idén született meg kislánya is, akit minden nap megmutat a közönség számára, még ha csak egy pillanatra is. Tökéletesen megtalálta a magánélet és a videózás közötti egyensúlyt, amit szerintem sok mostani youtuber követhetne.

Baumgartner Katával sokszor találkozhattatok már a magazinon, hiszen sok hasonló listámon helyet kapott már. A hölgy minden évben elkészíti a vlogmas-es videósorozatát, amely idén kicsit rendhagyó módon forog, hiszen legtöbbünkkel együtt sokat tartózkodik otthon. Ennek hatására különböző ötletekkel próbálja érdekessé tenni az ideillő tartalmait, amiért eddig hatalmas pacsi jár érte neki! Nagyon egyet tudok érteni vele számos dologban, szókimondó, de nem megbotránkoztató módon. Példamutató, amit képvisel!

Idén sajnos nem találtam több értékelhető és élvezhető sorozatot, így ha te nézel valakit, akit másnak is érdemes lenne, ne tartsd magadban! Oszd meg velünk és másokkal a kedvenceidet! 

Hozzászólások