HírekMédiaSorozatok

A héten a CW sorozatai is elstartolnak

A héten a CW is elstartoltatja a sorozatait. Elsőként október 9-én a The Flash kerül képernyőre, amelyet a Black Lightning követ. Másnap a Riverdale és az újonc, All American duót nézhetjük meg, majd csötörtökre került a Supernatural. A halálos, azaz pénteki sávba a Dynasty és a Crazy Ex-Girlfriend párosa mutatkozik be 12-én. Október 14-e vasárnap, ám idéntől a CW ismét vetít sorozatot ezen a napon. A Supergirl és a Charmed vagy nagyon jól jár ezzel a dologgal, vagy szomorúan megbukik a próbálkozás. A promóra mindenképpen nagy hangsúlyt fektet a csatorna, bár főként a rebootról hallani információkat.

Egy héttel később az Arrow csapata is már velünk lesz, ugyanis a Zöld íjász szezonpremierje 15-én kerül képernyőkre. A széria hétfői napra került át, így kíváncsi leszek, milyen nézettséget hoz az veterán sorozat. Utolsóként pedig október 25-re maradt a Legacies premierje, amely a The Vampire Diaries és a The Originals spin-offjaként mutatkozik be. Az újoncot erőteljesen promótálják, így talán nem lesz azonnali bukás a tovább gondolt történet.

A The Flash gárdája már az ötödik szezont tapossa. A történet szerint, Barry és Iris lánya visszatér a jövőből, mert bajba került. Ezek szerint most már biztos, hogy főhőseink még sokáig együtt lesznek és a rajongók imái ellenére sem szándékozzák a készítők kiírni Iris karakterét. Nora szintén speedster, ami azt is jelenti, hogy Barry képes volt átadni a lányának a képességét. A széria minősége az utóbbi időben eléggé gyenge volt, így csak reménykedünk, hogy összeszedi magát, mert a jövője akár kétséges is lehet.

A Charmed rebootját nagy felhajtás előzte meg. A korábbi színészek továbbra is tiltakoznak az újragondolt sorozaton, ám a CW nem tántorodott el attól, hogy megvalósítsa a tervét. Főszerepre ismeretlen újoncokat választottak, ami ismét csak felfedi a kérdést, hogy vajon komolyan gondolják-e ezt az egészet? A promóciókból ítélve nagyon is, hiszen úton útfélen találkozni egy-egy előzetessel, poszterrel, interjúval vagy épp betekintővel. Ti belenéztek az új Bűbájos boszikba vagy inkább hanyagoljátok? 

Ott van még nekünk a Legacies, amelyről hasonlóan sokat lehet hallani. A The Originals utolsó évadával ellentétben, ehhez készültek poszterek, karakterfotók, rengeteg előzetes és betekintő. Mint tudjuk, Josie és Lizzy, Alaric és Caroline ikrei, illetve természetesen Hope kerülnek főszerepbe. Hayley és Klaus lányát továbbra is Danielle Rose Russell alakítja majd, mellette pedig Josie-ként Kaylee Bryant, illetve Lizzy szerepében pedig Jenny Boyd mutatkozik be. A felnőtt gárdát Matthew Davis, azaz Alaric, mint igazgató erősíti, de feltűnik még az anyasorozatból Matt és Jeremy is.
Az első szezon 22 részes, amely nem meglepő, hiszen pilot nélkül rendelték be az egész szériát. Reméljük, hogy nem bukik meg túl gyorsan. A mi figyelmünket azért felkeltette, annak ellenére, hogy egy fiatalabb korosztályt céloz meg vele a csatorna.

A Black Lightning tavasszal indult útnak, és mivel a siker nem maradt el, így főszezonba került át. A The Flash utáni sávban tovább bizonyíthat. A sorozat tehát a második szezonjával tér vissza a nem is olyan hosszú szünetéről.

A CW-nek rég nem sikerült hasonlóan sikeres szériát bemutatnia. A Riverdale 2016-ban startolt el, azóta pedig rajongók millióit ülteti képernyő elé minden héten. Mindez természetesen a főszereplőknek is köszönhető, hiszen K.J. Apa-t könnyen megkedvelte a közönség, ahogy Cole Sprouse sem volt ismeretlen sokak számára. A hölgyek táborát Camila Mendes és Lili Reinhart erősíti a harmadik évadban is, amely még sötétebb lesz, mint elődei.

Az előzetes alapján az All American nem lesz a CW új sikersorozata. Már a leírás sem nyerte el a fiatalok tetszését. Főszerepben Daniel Ezra, Michael Evans és Jordan Belfi állnak. A nevek ismeretlenek, a sztori pedig elég laposnak bizonyul, hiszen az amerikai foci nem túl népszerű téma egy sorozat vagy film kapcsán. Besorolása szerint is a foci drámáit mutatja be, így meggyőződésünk, hogy nem kap további évadokat a széria.

A Supernatural kapcsán a Jared és Jensen páros már a 14. évadot forgatja idén. A színészek a való életben is legjobb barátok, így nem nehéz a közös munka. A készítők és a csatorna is elmondta, addig kívánják folytatni a sorozatot, amíg a színészek hajlandóak forgatni. Ha ezen múlik, szerintem sosem fejeződik be az Odaát. A premierben ismét feltűnik majd Castiel és Jack karaktere is.  

A Dynasty és a Crazy Ex-Girlfriend párosa nem véletlen került péntekre. Utóbbinak ez az utolsó szezonja, hiszen ezt követően befejeződik a történet. A Dynasty viszont eddig is kérdéses volt, de valahogy megmenekült. Mivel Nathalie kilépett a sorozatból, így biztos vagyok benne, hogy a Dynasty számára is ez lesz a befejező szezon.

Utolsóként pedig a Supergirl-ről. Kara Denvers ismét kénytelen volt elbúcsúzni szerelmétől, ráadásul legjobb barátja is távozni kényszerült. Hiába hoznak be újabb karaktereket, ha egyszer ők nem érnek fel a korábbiakhoz. Chris Wood nem tér vissza a folytatásra, így a negyedik évad már nem lesz ugyanolyan nélküle. Az új szezonról nem sok információ került ki, szinte csak az előzetesből tudtunk meg infómorzsákat.

Egyelőre így néz ki a CW őszi szezonja. Ti miket fogtok nézni? Melyik újoncba kukkantotok bele? 

Hozzászólások