Sorozatok

Érkezik a High School Musical sorozat

14 évvel ezelőtt jelent meg a High School Musical első része, mely során Zac Efron és Vanessa Hudgens világhírű szinészekké váltak. Most pedig a Disney úgy döntött, itt az ideje a High School Musical tv-sorozatnak!

A történet amiről szólni fog a High School Musical: The Musical: The Series című sorozat az annyi, hogy Ricky vissza szeretné szerezni volt barátnőjét, Nini-t, ami miatt jelentkezik az iskolai musicalbe. Külön élvezet pedig az lesz a HSM rajongóinak, hogy ugyan abban az épületben fog játszódni a széria, ahol az eredeti film.

A főszereplő Joshua Bassett lesz, Olivia Rodrigo, aki Nini-t fogja alakítani, de olyan színészek is helyet kapnak a szériában, mint például Kate Reinders (Modern család), Sofia Wylie, Matt Cornett (Családom, darabokban) és Dara Renee (Nem férek a bőrödbe).

Arról egyenlőre nem tudni, hogy az eredeti színészek feltűnnek-e a szériában, az viszont igen, hogy minden egyes részben el fog hangzani egy-egy ikonikus dal a korábbi filmekből. A sorozat premierje 2019. november 12-én lesz a Disney+ csatornán.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?