Média

A Bosszúállók színésze énekesi babérokra tör

Jeremy Renner sorozatszínészként kezdte a pályafutását, de a későbbiekben a filmes világban is találkozhattunk – és találkozunk mind a mai napig – a nevével. Az igazi ismertséget kétségkívül Clint Barton karaktere hozta meg számára, akit a Marvel-moziverzum több filmjében, legutóbb például a Bosszúállók: Végjátékban formált meg. Az íjász szuperhős sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az idei SDCC-on tett Marvel bejelentés, miszerint több más produkció mellett 2021-ben az általa alakított szereplő is saját sorozatot kap.

A színészi karrieréről hírhedt Renner-ről azonban kevesen tudják, hogy nem csak a tévéképernyőn és a filmvásznon, hanem a zeneiparban is aktívan tevékenykedik. Más előadókkal együttműködve már több produkcióban hallhattuk a hangját, többek között például Sam Feldt “Heaven (Don’t have a name)” című dalában. Az utóbbi időben azonban Renner komolyan belevetette magát a popszakmába, és a saját YouTube csatornáján pár általa felénekelt számot is közzétett. Jeremy egy korábban a People magazinnak tett interjújában elárulta , nem holmi fellángolásról van szó.

“A színészet iránti vágyam körülbelül 20 éves koromban alakult ki. A zene az első szerelmem, és mindigis az lesz, a családom után.”

A “Main Attraction” címet viselő dala, ami a Jeep reklámzenéje lett, már saját videóklippet is kapott, amit július 10-én töltöttek fel a világhálóra. A kisfilm érdekessége, hogy nem Renner benne az egyetlen Marvelhez köthető alak, ugyanis az énekessé avanzsált színész mellett láthatjuk pár képkocka erejéig a Thor: Ragnarök – és a 2021-ben érkező Thor: Love and Thunder – rendezőjét, Taika Waititit.

Renner az általa képviselt stílust a Queen és az Imagine Dragons különös egyvelegeként írta le. Az eddigi visszajelzések alapján úgy tűnik ez az irányvonal eredményesnek bizonyul, és Jeremy végre énekesként is magára talál. Rengeteg pozitív visszajelzést kapott az emberektől, akik már nem csak a színészi tehetségére kíváncsiak. Ti mit gondoltok, Renner valóban megállja a helyét a zeneiparban? 

Hozzászólások