Divat

Vörös szőnyegre illő divat fülbevalók

Úgy gondolod, a különféle bizsu és divat fülbevalók csak átlagos hétköznapokra hordhatók? Attól félsz, hogy elegáns ékszert csak nagy összegekért kaphatsz? Ez nem így van! Rengeteg olyan bizsu fülbevaló kapható, mely akár a vörös szőnyegen is megállná a helyét.

Nem muszáj tehát vagyonokat kiadnod, hogy sokféle ékszered legyen! Szerezz be néhány divat fülbevalót nemesfém ékszereid mellé, így kinézeted változatos lesz! Mutatunk néhány elegáns és stílusos bizsu darabot.

Arany színű fülbevalók a vörös szőnyegre

Amennyiben vágysz az arany színre, de nem szeretnél sokat költeni, válassz arany színű nemesacél vagy más fémötvözet ékszert! Meg fogsz lepődni, mennyiféle stílusban találsz csodás fülbevalókat párezer forintért. Lássunk néhány példát!

Karika fülbevaló kristállyal

Az arany színű fémötvözet fülbevalón nagyszerűen mutatnak a cirkónia kristályok. Árban a gyémánt töredékét teszi ki a cirkónia, megjelenésben viszont nincs sok különbség.

Karika fülbevaló gyönggyel

Képzelj el egy nagyobb karika fülbevalót arany színű nemesacélból, kívül fehér gyöngyökkel díszítve! Ugye, hogy még a vörös szőnyeghez is illene?

Lógós arany színű fülbevalók

Ha nyújtani szeretnéd arcodat, inkább a lógós modellek közül válassz! Itt is találsz finoman kidolgozott, cirkónia kristállyal ékesített ékszert. Lehetséges viszont, hogy stílusodhoz inkább a hullám mintájú, ovális alakú fülbevaló illik.

Swarovski kristály a vörös szőnyegre

Legyen az hétköznap vagy alkalom, a Swarovski kristály mindenképp megállja a helyét. Ebben a kategóriában vannak kimondottan értékes darabok, ám divat fülbevalók is. A következő formákat és árnyalatokat képzeld el a vörös szőnyegen:

 • sötétlila kristálymintás nemesacél fülbevaló
 • virág formájú nemesacél fülbevaló
 • rózsaszín félholdkristályos ékszer
 • lila Swarovski elements virágos fülbevaló

Bohém elegancia a fülbevalódon

Egy csinos ruhával még egy bohém fülbevaló is lehet elegáns! Eközben pedig végig önmagad maradhatsz. Az alábbi modellek tehát még a vörös szőnyegen is megállják a helyüket:

 • fülbevaló ezüst színű rózsával
 • pipacsvirágos ékszer
 • fekete virágos fülbevaló
 • sárga négyzet alakú nemesacél fülbevaló
 • bohém lógós ékszer kövekből
 • statement barna kristályos fülbevaló
 • ezüst színű, dupla soros karika

Természetesen bohém divat fülbevalókból rengeteg félét találsz. Nézz körül egy ékszer webshop kínálatában, és válogass kedvenc modelljeid közül!

Divat fülbevalók ára

Láthattad, hogy a bizsu és egyéb divat fülbevalók is lehetnek elegánsak, akár vörös szőnyegre illők is. Anyagtól, stílustól és díszítéstől függően ezeknek az ékszereknek az ára 1000 és 8000 Ft között mozog. Természetesen a cirkónia és Swarovski kristályos darabok tartoznak a drágább fülbevalók közé.

Összegzés: Sokan szeretnének minden nap más fülbevalót hordani, de úgy érzik, nem engedhetik meg maguknak. Pedig a divat fülbevalók között is akadnak csodaszép, vörös szőnyegre illő darabok. Ezek között népszerűek az arany színű vagy kristállyal díszített ékszerek, de a bohém fülbevalók is. Érdemes időt szánni a keresésre, és egy felkészült ékszer webshop kínálatát megtekinteni.

Hozzászólások