Könyvek

Véget ér T. M. Frazier King sorozata!

T. M. Frazier King című sorozatának első részét a Könyvmolyképző Kiadó 2018-ban jelentette meg magyar nyelven. Doe és King történetét nagyon szerették az olvasók, ezért nem is volt kérdés, hogy érkezni fog a folytatás, ami 2020-ban jelent meg végül Tyrant – Zsarnok címen.

A rajongók nagyon szerették ezt a sorozatot. A dark romance, amiben egyszerre vegyül az erőszak, a bűnözés és az erotika, nagy népszerűségnek örvend mind a mai napig, ezekből pedig nincs hiány ebben a sorozatban. King ugyanis egy drogbanda vezetője, aki véletlenül beleakad az emlékeit vesztett fiatal lányba, Doe-ba. Habár a lány nagyon ellenszenvesnek és agresszívnek tartja Kinget, csakhamar beleszeret. Ha esetleg nem ismerted volna a történetüket, az alábbi linken írtunk a könyvről.

A második kötet megjelenése után egy évvel, 2021-ben jelent meg a harmadik rész, amely a Lawless ​– Törvényen kívül címet viselte. Ez a rész már egy új duológia része, ugyanis egy másig bandatag, Bear történetét meséli el. A lelkes rajongók nagyon várták már ezt a könyvet, akárcsak a folytatását, a Soulless ​– Megbánás nélkült. Ez a kötet végül 2023. december 15-én került a boltok polcaira.

Az olvasók nagy örömmel fogadták a könyvet, hiszen újból, több mint egy évet kellett várni a megjelenésre és fel is merült a kérdés a legnézettebb magyar könyves oldalon, vajon mikor érkezik a folytatása? A King sorozat ugyanis több mint 9 részből áll. A Könyvmolyképző Kiadó azt a választ adta a moly.hu oldalon, hogy nem tervezik kiadni a további részeket.

A kiadó a megcsappant eladások miatt döntött emellett. Bear és Thia története nem fogyott a tervezettek szerint, emiatt nem merik megkockáztatni még azt sem, hogy a főbanda harmadik tagjának, Preppy-nek elhozzák a trilógiáját, ami a sorozat 5-6-7. része lenne.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?