Filmek

Teen Wolf: The Movie – Minden, amit tudunk róla

A Teen Wolf minden idők egyik legszuperebb természetfeletti sorozatának számított 2011 és 2017 között. A tinédzserek odáig voltak érte és máig a legjobbak listáján megtalálható. Most pedig legnagyobb örömünkre hamarosan láthatjuk a Teen Wolf: The Movie című filmet!

Igaz, hogy a Farkasbőrben 2017-ben véget ért, azonban a Paramount+ több évre szóló szerződést kötött Jeff Davisszel, a sorozat alkotójával, hogy a történet folytatásán dolgozzanak. 2022. március 21-én az Entertainment Weekly megerősítette, hogy a szereplők a forgatáson vannak és az újraélesztés hivatalosan is megkezdődött. Másnap megkezdődött a forgatás és egészen május 17-ig tartott.

Az első és legfontosabb, amit már biztosan mindenki tud, de azért megemlítjük. Sajnálatos módon Dylan O’Brien a sorozat egyik főszereplője (ő volt Stiles Stilinski) nem tudott részt venni a filmben. Túl sok forgatása volt akkoriban és nem tudta megoldani, hogy hirtelen egy újat is beszorítson az ütemtervébe.

A műsor nem is lehetne kedvesebb számomra. Ez volt az első, amit csináltam és mindenki ebből az időszakból nagyon a szívemhez nőtt. Próbáltuk megoldani, de minden nagyon gyorsan történt. Végül úgy döntöttem, hogy ennek így kellett lennie. Minden jót kívánok nekik és amint kijön a Teen Wolf: The Movie, azonnal meg fogom nézni!

Nyilatkozta Dylan 2022. március 9-én a Varietynek adott exkluzív interjújában.

Tyler Posey a sorozat másik főszereplője ismét belebújuk Scott McCall bőrébe. A további főbb karakterek, akik a sorozatban benne voltak mindannyian megjelennek a filmben: Crystal Reed, Holland Roden, Tyler Hoechlin, Shelley Hennig, Colton Haynes, Dylan SprayberryMelissa Ponzio, Ian Bohen valamint JR Bourne is.

Jeff Davis és Tyler Posey azt is elárulta az SDCC-n, hogy a filmben lesz egy kis időugrás, ahol a sorozat abbamaradt. Tyler most először játssza úgy Scott McCall-t, hogy idősebb, mint a színész valójában.

Beacon Hills összezavarta Scottot, Beacon Hills számára egy vad utazás volt, de most le akart lépni. Jelenleg Los Angelesben él és egyelőre a polcra akasztotta a falka szerepet, szóval amikor találkozunk vele, olyan, mint egy normális ember… kicsit nyugodtabb. Ezekben az időkben nem annyira a világ megmentésére koncentrál. Még soha nem láttuk Scottot és ez nagyon klassz – mondta Tyler az SDCC panelen.

A sorozatban az Allison Argentot alakító Crystal Reed visszatérése kellemes meglepetés volt a rajongók számára. Tekintettel arra, hogy a karaktert a 3. évad végén megölték. Titokzatos visszatérése a sírból azt jelentheti, hogy nagy hatással lehet az ellenség elleni küzdelemre. Az íjászat kellékeit észlelték, így valószínűleg nem szellemként jelenik meg. Jeff Davis még a következőket mondta a Collider’s Therese Lacsonnak a Comic-Conon Crystal visszatéréséről:

Ez nem egy cameo. Nagy szerepet játszik a filmben és úgy gondolom, hogy ez elég jelentős, amikor meglátják, ahogy elsétál egy autó égő roncsától, nyilakkal a hátán. Szóval nem akarok túl sokat mondani, de sok szórakoztató dolog lesz a filmben.

Két új szereplő fog még feltűnni a Teen Wolf: The Movie c. alkotásban, az egyik Derek Hale (Tyler Hoechlin) 15 éves fia, aki az új tini falkavezér lesz. Vince Mattis alakítja majd Eli Hale-t. Mellette tűnik fel egy új lány is, ő Amy L. Workman, aki Hikari Zhangot fogja alakítani. Nem vagyunk biztosak abban, hogy lény vagy normális lány lesz-e, de a filmben majd minden kiderül.

Hogy miről fog szólni a film? A következő leírást kapta:

Telihold kel fel Beacon Hillsben, és vele együtt egy félelmetes gonoszság is megjelent. A farkasok ismét üvöltenek és felszólítják a természetfeletti lényeket, valamint minden más alakváltó visszatérését az éjszakába. Azonban van egy vérfarkas, Scott McCall, aki még mindig az alfa és új szövetségeseket szerez, valamint újra egyesül a legjobb barátaival, hogy visszavágjanak a valaha volt leghatalmasabb és leghalálosabb ellenségnek.

A Teen Wolf: The Movie január 26-án jelenik meg a Paramount+-on. Magyar megjelenésről még nincs szó, azonban feliratot a rá következő napokban biztosan megkapjuk.

Hozzászólások