Filmek

Megjelent a Halálos iramban 9. részének előzetese

Még nemrégiben Hobbs & Shaw akciója varázsolt el bennünket a mozivásznon, nem sokat kellett várni, hogy a fő film is folytatódjon. A Halálos iramban immár a kilencedik részt forgatta le, amely 2001 óta milliók kedvence. A Vin Diesel által vezetett csapat idén készen áll az új kihívásokra.

A nagy sikernek örvendő utcai versenyekkel kezdődő Fast & Furious, időről időre képes megújulni, nagyobb akciót és változatos történeteket kitalálni, amellyel most már közel húsz éve szórakoztatják a nézőket. A napokban megjelentek a hivatalos plakátjai, amelyen Vin Diesel mellett feltűnnek a már régi arcok is, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Ludacris, de láthatjuk Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, és a kilencedik rész új tagját John Cena-t. A hírek szerint Helen Mirren, Charlize Theron és Cardi B is szerepelnek majd. Ha hinni lehet a híreknek, akkor Brian is feltűnik, akinek karakterét az elhunyt Paul Walker alakította, de gyanítható, hogy öccse, Cody Walker fogja ismét életre kelteni őt.

Január 28-án egy rövid videót osztott meg a Dom Toretto-t alakító Diesel, amelyben közösen tevékenykednek fiával, majd Letty átadja Dom gyermekének, Brian-nak apja nyakláncát, amely megvédi őt.

Január utolsó napján pedig megjelent a hivatalos előzetes, ami mint látványban, mint akcióban is élménydús lesz. A három perces videóból kiderül, hogy Dominic Toretto ellensége ezúttal nem más , mint saját öccse, aki – már az előző részben megjelent – Chipherrel (Charlize Theron) dolgozik együtt. A trailer nagy meglepetése a Han karakterét játszó Sung Kang, aki néhány epizóddal ezelőtt életét vesztette, méghozzá Deckard Shaw (Jason Statham) keze által. A Fast 7. részében történt esemény után, a rajongók igazságot akartak Hannak, most pedig legnagyobb meglepetésünkre visszatér a filmbe. Hogy miképp élte túl Shaw merényletét, azt csak a filmből fogjuk megtudni.

A mostani filmet is Justin Lin rendezte, amely valószínűleg májusban jelenik meg a hazai mozikban.

Hozzászólások