Kiderült kivel collaborál a BLACKPINK

Hivatalos! A hetek óta zajló pletykák és spekulációk után Selena Gomez a mai napon a twitteren erősítette meg, hogy a nagy sikernek örvendő BLACKPINK bandával fog együttműködni.

Tehát izgatottan jelentjük be a @BlackPinkOfficial-lal, hogy az új dalunk augusztus 28-án jelenik meg. – írta a fiatal popsztár a twitter oldalán.

A Koreaboo által közzétett nyilatkozatban a YG így nyilatkozott:

Ez a két művész, akik már hosszú ideje rajonganak egymásért, végre megvalósították álmaikat ezzel az együttműködéssel. A BLACKPINK köszönetet mond Selenának azért, hogy részt vett ebben az albumban és örömmel osztja meg az új dalt a rajongókkal.

Selena legutóbbi zenéje Trevor Daniel-lel készült és nemrégiben jelent meg saját főzőműsora is. A BLACKPINK pedig a múlt hónapban kiadott „How You Like That” című zenéjükkel számos rekordot döntött meg, köztük az egy nap alatt a leglátogatottabb YouTube klip és a legnézettebb zenei videó.

Ez lesz a csoport második együttműködése egy nagy amerikai popsztárral, ami 2020-at illeti, ugyanis Lady Gaga ‘Chromatica’ albumán is szerepet kaptak, a Sour Candy című számban. 2018-ban Dua Lipa-val jelent meg a közös daluk, amely a Kiss and Make Up címet viseli.

A csoport korábban azt is feltárta, hogy szeretnék a jövőben olyan művészekkel együtt dolgozni, mint például Halsey, Billie Eilish vagy Tyga.

A BLACKPINK várt debütáló stúdióalbuma október 2-án érkezik a YG Entertainment/Interscope Records közvetítésével.

Borítókép forrás: https://udou.ph/

Hozzászólások