A nyári overálok 7 előnye

1.) Kényelmesek

Ezek a könnyed, nyári ruhadarabok azon túl, hogy csinosak és elegánsak, rendkívül kényelmesek is. Olyan, mintha egy ruhát viselnél, de mivel shortban végződik, sokkal problémamentesebb a viselése. A nyári forróságban sokkal jobb, mint egy feszes ruhadarab!

2.) Nagyon sok stílusban elérhetőek

A hippi stílustól kezdve az elegánsig, számtalan stílusban találunk nyári overálokat a boltok polcain. Alkalmi, ünnepi stílusokban sincs hiány, bár ezek sokszor nem rövidnadrágban végződnek, hanem hosszúban, ami inkább a magas hölgyeknek előnyös. Ezek is nagyon jól tudnak állni a viselőjének.

forrás

3.) Nagyon sok testalkatnak megfelel

Persze a különlegesebb darabokhoz más és más testalkatok passzolnak igazán, ez egy olyan stílusú nyári viselet, ami tökéletesen takarja az úszógumit, a hasi felesleget, sőt, a problémás combokat is. Nem fogunk benne annyit feszengeni, hiszen többnyire lazák, és nem tapadnak ránk.

4.) Mindenképpen összepasszol

Nem kell azon aggódnunk, hogy a nadrágunkhoz vagy szoknyánkhoz passzoló felsőt keressünk, ugyanis az overálok megoldják ezt a problémát helyettünk. Sokféle minta közül válogathatunk, de biztosak lehetünk benne, hogy mindig össze fognak passzolni a részek.

forrás

5.) Szuper anyagokból készül

A legtöbb overált a nyárhoz mérten könnyű, szellős anyagokból készítik. Ez sajnos nem mindig igaz az elegánsabb darabokra, de a mindennapibb, lazább viseletek anyaga a mi oldalunkon áll a kánikulában. Emellett még az is hatalmas előnye ennek a tulajdonságnak, hogy a leégett bőrt kevésbé irritálja, mint egy durvább farmer anyag.

6.) Nem túl drágák

A fast-fashion boltokban elérhető overálok ára szerencsére nem túl borsos. Persze pont szezonban emelkedhetnek, de május, és később augusztus környékén pár ezer forintért is szerezhetünk be fantasztikus kezeslábasokat, a következő nyárra készülve. A hosszabb, elegánsabb darabok ára általában magasabb, de a lazábbak tökéletesen elérhetőek.

7.) Sok boltban megtalálhatóak

Bár most még egy kicsit kutatni kell utánuk a kevésbé feltűnő sarkokban, de szezonban nagyon sok áruházban találhatjuk meg ezeket az igazán sokoldalú ruhákat. Többnyire a fast-fashion üzletekben találhatunk rájuk, de egyedi, művészi darabok is kaphatók, egyenesen tervezői kézből. Persze ezeknek az ára már nem párezer forint, de teljesen megéri.

 

Ti viseltek overált a nyáron?

Hozzászólások