Zenei hírek, amikről lemaradhattál

Ismét feltorlódtak a zenei újdonságok, amelyekről nem ejtettünk egy szót sem. Bár amerikában még javában zajlik a világjárvány, éppen ezért kevesebben rukkolnak elő újdonságokkal, ellenben még így sincs okunk a panaszra. Taylor Swift például egyik napról a másikra bejelentette, hogy másnap albumot dob a piacra. A Folklore azóta hatalmas siker, a legtöbb lejátszási listán az első helyet szerezte meg. De persze nem csak ő lepte meg a rajongókat. Nézzük, hogy mik azok a zenei hírek, amikről lemaradhattál.

Ava Max hosszabb kihagyás után tért vissza a Who’s Laughing Now című szerzeményével. Az újdonság bár nagy siker lett, nem mindenki van odáig érte. A hozzá tartozó hivatalos videóklipet az első négy napon közel ötmillióan tekintettek meg, ez azért sokat elárul a szőke bombázóról.

Selena Gomez nemrég jelentette be, hogy bár eltűnt, de folyamatosan dolgozik. Nem sokkal korábban jelent meg Trevor Daniel-lel közös alkotása a Past Life, amelyhez két hete a videóklip is megérkezett. Bár ebben nem kapott szerepet a korábbi színésznő, pár hét alatt még így is sokak kedvence lett a zeneszám.

Billie Eilish egy teljesen karanténbarát videót készített a my future című alkotásához. Az énekesnő nemrég egy interjúban mondta el, hogy kiskorában mekkora Britney Spears rajongó volt. Meglepő ez a szokatlan stílusú énekesnőtől, nemde?

A hiphop kedvelők sem maradtak újdonság nélkül, ugyanis Jason Derulo jóvoltából egy új szerzemény került az internetre. A Take You Dancinghez a címhez illeszkedően egy táncos kisfilm készült, amely nemrég debütált a legnagyobb videómegosztó portálon.

A spanyolt kedvelők pedig Maluma Hawái című újdonságának örülhetnek. Az énekes nemrég adta ki a számot, de nem sokkal később már a hivatalos videó is megérkezett hozzá. A forró hangulatú kisfilm a tőle megszokott változatban készült el. Kicsit spanyolos, kicsit modern, de mégis nagyszerű.

Egy kis Európa és Eurovízió. A minap jelent meg a 2009-es dalfesztivál győztesének, Alexander Rybak-nak a legújabb dala. A Magic-hez szinte azonnal elkészült a klip is, amely nagy siker lett az énekes VEVO csatornáján.

Hozzászólások