Geek

Figyelem Harry Potter rajongók! A Roxfort újra kinyitja kapuit!

A hét folyamán egy teljesen új hír látott napvilágot, amelynek köszönhetően a legnagyobb Harry Potter rajongók most biztosan örülni fognak. Kedvenc sorozatunk visszatér egy virtuális játék formájában!

Biztosan TE is eljátszottál már azzal a gondolattal, hogy milyen érzés lehet a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskola falai mögött felnőni. A Jam City videójáték-fejlesztő cég most lehetőséget ad arra, hogy Hogwarts Mysteryben csinálhasd végig a Roxfort hét gyönyörű évét, pontosan úgy, ahogy a könyvekben szerepel. A játék Harry Potter születése után játszódik, még mielőtt ő is átlépte volna az iskola kapuját.

A játék készítői hatalmas hangsúlyt fektettek arra, hogy minden részletet a lehető legtökéletesebben kidolgozzanak kezdetektől a végjátékig. A virtuális játékélmény mellett a választott karakterek külsejét a Sims sorozathoz hasonlóan saját ízlésünkre szabhatjuk. A film szerint a süveg beosztja a diákokat a házakba, majd elkezdhetjük a diákéveinket. A készítők fantasztikus képi és hangi megjelenésekkel próbálták még élvezetesebbé varázsolni a játékot! Ha ez még nem lenne elég, akkor most figyelj! Mivel több filmszínész is elvállalta a szinkronizálást, ezért a kedvenc karaktereid eredeti szinkronhangjaikon fognak megszólalni a játékban.

A játék debütálásának időpontja: 2018. Április 15. (Szerda)
Az ingyenes elő-regisztráció itt lehetséges!

Hozzászólások