Zene

Itt az új Thirty Seconds To Mars album

A Thirty Seconds To Mars együttes 1998-ban alakult meg, majd 2007-től a jelenlegi tagokkal dolgozik. A csapat tagja Jared Leto Oscar-díjas színész, testvére, Shannon Leto, illetve Tomo Miličević. Legutóbbi nagylemezük a Love, Lust, Faith and Dreams 2013-ben jelent meg. A zenekar 2015 óta dolgozik a jelenlegi korongon, amely végül America néven debütált április 6-án. A CD-n 12 dal található, köztük a korábban már kislemezként megjelent Walk On The Water-rel és a Dangerous Night-tal. A számok nagy részét maga a frontember, Jared írta, ám több szám esetén segédje is volt. Stephen Aiello a Dangerous Night esetén volt jelen, míg Daniel Omelio és Rakim Mayers  a One Track Mind kapcsán nyúlt a szövegbe. Producerként viszont olyan név is szerepelt, mint Zedd vagy épp Tommy English.

2002 óta ez már az ötödik nagylemezük. A legnagyobb sikert az A Beautiful Liar érte el, számos elismerést kapott a díjátadókon az évek során. Ezen a korongon kapott helyet a From Yesterday, melyet a mai napig játszanak a tévékben és rádiókban.

A Thirty Seconds To Mars ráadásul idén nyáron ismét ellátogat hazánkba. Korábban a VOLT fesztiválon mutatkoztak meg, ám idén a Balaton partjára látogatnak el. Augusztus 23-án Zamárdiban csendülnek fel a dalok, a Strand Fesztiválon. Várhatóan elhangoznak az America turné dalai, de korábbi alkotásokat is hallhatunk majd, mint a This Is War vagy éppen a Hurricane.

Forrás: https://www.fuse.tv/

Hozzászólások