Az évtized legjobb dalai

Zenei téren nem volt hiány, az egyszer biztos. Egyre több előadó tűnt fel a színen és csak nagyon kevesen hagyták abba. Több kollaboráció is gigamegasláger lett az évtized során, arról pedig már nem is beszélek, hogy milyen szemtelenül fiatal művészek kerültek a köztudatba. Lássuk, hogy mely dalok voltak a kedvenceim között!

Selena Gomez számos megpróbáltatáson ment keresztül az elmúlt időszakban. Előtte viszont több remek dalt is kiadott. Köztük volt a Come and get it, amelyet sokan támadtak, a rajondók viszont imádták. A mai napig az egyik legsikeresebb slágere az előbb említett szám. Ott van még Leona Lewis Trouble című száma, amelyhez mély érzések fűznek és a mai napig imádom, amikor felcsendül a lejátszási listámban. A The Script Flares műve egy kicsit más stílus, viszont nincs alkalom, amikor nem bőgöm el rajta magamat. Ajánlom mindenkinek, hiszen egy csodálatos alkotásról van szó. Szerencsére a srácok több alkalommal is megsirattak már, hiszen a Superheroes-nak is eléggé drámai a dalszövege. Ben Cocks So cold-ja kevésbé ismert, ámde annál csodálatosabb szám. Rajta kívül még több kedvencem is lett a Skillet bandától, akik a Hero című kreálmányukkal hívták fel magukra a figyelmet.

Van egy előadó, akit régen kevésbé szerettem, ám az évek során szinte az összes dala elnyerte a tetszésemet. Taylor Swift egy nagyon megosztó énekesnő, akit valaki vagy szeret, vagy utál. Én már az előbbibe tartozom, de ez nem mindig volt így. Az utóbbi években kiadott albumai nem véletlen lettek sikeresek. Tudja, hogy mi kell a népnek és mivel nyerje el az emberek szívét. A legjobb dalai között szerepel az Out of the Woods, a Bad Blood és a Lover.
Hasonlóan Taylor-hoz, Camila Cabello szekere is most indult be igazán. Az énekesnő szólókarrierje folyamatosan ível felfelé, ami nem is csoda a Havana és a Senorita után. Imádom a spanyol stílust, így nem igazán tud mellélőni nálam.
Biztos vagyok benne, hogy millió és egy kedvencet hagytam ki a felsorolásból, de most így hirtelen ezek jutottak eszembe. Ezek szerint a felsorolt alkotások lopták be legjobban magukat a szívembe.

Hozzászólások