Az évtized legjobb albumai

Albumok terén el voltunk látva rendesen. Több visszatérésre is sor került az elmúlt évtizedben. Ismét hallhattuk például Britneyt, Avrilt, de a Linkin Park sem tétlenkedett annak ellenére, hogy elvesztették egy tagukat. Lássuk, hogy kik és milyen korongokat adtak ki és melyek voltak ezek közül a mi kedvenceink! 

Nagyon kevés albumot szeretek annyira, mint Beyoncé korongjait. A Lemonade, a Beyoncé, a 4 és igazából bármit meghallgatok, ami az énekesnőtől jön ki. Nem rég bukkantam rá a Dél-Koreai származású rapper, Jay Park munkásságára, aki rövid időn belül teljesen belopta magát a szívembe, az utóbbi két év albumaiba szerettem bele, de további koreai bandákat és énekeseket is felsorolnék, mint például a Bigbang és a 2ne1 lemezeit vagy mostanában a MAMAMOO bandáét kedvelem nagyon, de még lehetne sorolni.

Nina

Érdekes belegondolni, hogy van-e olyan album, amely elejétől a végéig elnyeri az ember tetszését. Ritka eset, de megesik. A sokak számára ismeretlen ZZ Ward 2012-es kreálmánya a Til the Casket Drops az egyik legjobb korong a világon. Persze mindehhez szeretni kell a stílusát, ám bátran mondhatom, hogy nincs rajta olyan alkotás, amit ne tudnék kívülről. Bár már régen hallgattam, most mégis felelevenítettem a CD-t. A kedvenc dalaim a Save My Life és a Last Love Song.

Selena Gomez semmi esetre sem maradhat ki a listából. Bár három saját lemezzel is jelentkezett ebben az évtizedben, a kedvencem talán a Star Dance. Minden alkalommal nosztalgikus hangulatba kerülök, amikor csk meghallom. Az alkotás már nyolc éves, így viszonylag régi, de mégis szerethető és egyedi. Számomra legalábbis biztosan. A kedvenc dalom kétségkívül a Come & Get It, de nagyon szeretem a Save the Day és a Love Will Remember című számokat is.

A harmadik kedvencem talán Taylor Swift Reputation-ja. Bár itt már nem kedvelem az egész albumot, mégis a legtöbb dalt szívesen hallgatom. Az énekesnő szekere egyre jobban és jobban ment, mígnem visszatért ezzel a koronggal. Sokan támadták érte, de mégis hatalmas siker lett. Azóta is slágert slágerre halmoz, talán kicsit visszafogottabban mint eddig, de a rajongók még mindig imádják.

Réka

Hozzászólások