Scooby jövőre visszatér a mozikba

Idén májusban a Pikachu a detektív rengeteg húsz és harminc év körüli fiatalt a mozikba vonzott. Bár a film elsősorban gyerekek számára készült, az említett korosztály egy kis nosztalgia kedvéért, örömmel ült le a vászon elé. Múltjuk felidézésének azonban még közel sincs vége, ugyanis 2020-ban újra egy olyan produkció érkezik, ami garantáltan újra odacsalja őket.

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy szinte lehetetlen olyan fiatalt találni, akinek a gyerekkorát ne színesítették volna be a Rejtély Rt. kalandjai. A különleges nyomozócsapat története 1969-ben indult a Hanna-Barbera rajzfilmstúdiónak köszönhetően, majd a későbbiekben a Warner Bros. által folytatódott. Scooby, Bozont, Fred, Diána és Vilma köré az elmúlt években számtalan sztorit készítettek. Az animációs sorozatoktól, egészen az élőszereplős változatokig, szinte minden formában találkozhattunk már a karakterekkel. Tavaly például az Odaát crossover epizódjában, a Scoobynatural-ban is láthattuk őket.

Scooby népszerűsége lassan ötven éve töretlen, hiszen mind a mai napig milliók rajongnak érte. Ennek fényében nem meglepő a Warner Bros. lépése, miszerint 2020-ban Scooby! címmel egy újabb animációs filmet jelentetnek meg. Az eddigi tervek szerint Magyarországon május 14-én kerül bemutatásra a mese, pontosan egy nappal az amerikai premier előtt.

A karakterek hangját az eredeti változatban Frank Welker, Zac Efron, Will Forte, Amanda Seyfried, Gina Rodriguez és Tracy Morgan adják. Hazánkban a nosztalgikus hangulatot sikerült fokozni azzal, hogy a korábbi Scooby produkciók szinkronszínészei szólaltatják meg a szereplőket. Név szerint Vass Gábor (Scooby), Markovics Tamás (Fred), Madarász Éva (Vilma), Fekete Zoltán (Bozont) és Hámori Eszter (Diána).

A jövőre megjelenő animációs filmhez már kiadták az első előzetest, és az eddigiek alapján egy minőségi produkcióra számíthatunk. Az aranyos, gyermekeknek szóló történet, a múltidézéssel egyértelműen megcélozta a felnőtt korosztályt. Az eddigi visszajelzések alapján úgy tűnik ez jó ötletnek bizonyult, hiszen már most nagyon kíváncsiak a mesére.

A trailerből megtudhatjuk, hogy a Scooby! története visszarepít minket egészen a kezdetekig. Kiderül, hogyan ismerte meg egymást Bozont és Scooby, és miként alakult meg a Rejtély Rt.

Hozzászólások