Média

15 tény a születésnapos Tyler Hoechlinről

A mai napon lett 35 éves Tyler Hoechlin, a Teen Wolf és a Superman & Lois sármos színésze. Hogy mi történt vele kicsiként egészen mostanáig, azt most a szülinapja alkalmából eláruljuk nektek, hiszen 15 tényt tudhattok meg Tylerről.

1. Tyler Lee Hoechlin 1987. szeptember 11-én született a kaliforniai Coronában. Édesapja egynegyed részben svájci-német és háromnegyed részben német származású. Anyja angol, német, norvég, skót és ír felmenőkkel rendelkezik. Két fiútestvére és egy nővére van.

2. Amerikai, de ír és német génekkel is rendelkezik.

3. A név német, jelentése „sziklás domb”. Vezetéknevét azonban Het-cuhlinnak ejtik.

4. Hét évesen kezdett baseballozni és inkább erre koncentrált, míg a színészi karrierjét háttérbe helyezte. Egy combsérülés okozta szünet miatt járt több meghallgatásra, végül pedig edzője tanácsára vette komolyabban a színészetet.

A baseball miatt a színészetet háttérbe helyeztem. Olyan volt, mint egy megválaszolt ima. Mintha a döntést helyettem hozták volna meg. Úgy gondoltam, hogy addig nem fogom feladni, amíg valaki azt nem mondja, hogy állj meg – jelentette ki Tyler.

5. Fiatalkorában, amikor elkezdett színészkedni, azt azért tette, hogy videójátékokat tudjon venni.

6. Kezdetben a 2002-es Road to Perdition című filmben Michael Sullivan Jr. alakításáért szerzett elismerést, majd 2003 és 2007 között Martin Brewert alakította a Hetedik mennyországban. A legismertebb szerepe, ami talán a legnagyobb sikert hozta meg számára Derek Hale volt, a híres Teen Wolf sorozatban. Mostanában pedig a Superman című filmekben, a Supergirl, a Superman & Lois és az Arrowverse sorozatokban láthattuk őt.

7. Hatalmas Ashley Olsen rajongó volt, ő volt az első gyerekkori szerelme.

8. Kalifornia gyerek révén, imád szörfözni és egyszer elárulta, hogy ez hiányzik neki a legjobban.

9. Lemondott az Alkonyat filmek Edward Cullen szerepéről, mert ő még baseballozni szeretett volna.

10. A legjobban a repülés közben használt hevedereket utálta a Superman & Lois forgatásai alatt.

11. Nem kellett jelentkeznie Superman szerepére, se meghallgatásra mennie. A CW és a producerek már azonnal őt akarták Clark Kentként, hiszen jól ismerték.

12. 2022 májusában megerősítették, hogy újra eljátssza Derek Halet a Teen Wolf: The Movie-ban.

13. Hatalmas követőtábora van a közösségi médiában, amit nem fél antirasszista kezdeményezésekre felhasználni.

14. A magánéletét nem rakja nyilvánosság elé, sok színésznővel járt az évek során (Ashlee Simpson, Rachele Brooke Smith, Candice Accola, Brittany Snow), de nem tartottak sokáig a kapcsolatai.

15. Nagyon közeli barátok lettek a Lois Lanet alakító, Elizabeth Tulloch színésznővel.

Mennyi érdekességgel voltatok tisztában a sármos színésszel kapcsolatban és melyik volt az, ami a legjobban meglepett? Mi a kedvenc alakításotok tőle?

15 tény a születésnapos Josephine Langfordról

Hozzászólások