Filmek

Zoey Deutch karácsonyi filmben szerepel

Idén igazi dömping lesz, ami a karácsonyi filmeket illeti. Korábban beszámoltunk arról, hogy Lindsay Lohan is egy romantikus alkotásban fog szerepelni, most pedig Zoey Deutch főszereplésével is egy hasonló hangulatú produkcióban lesz látható a Prime Video-n.

New Yorki karácsony

Something from Tiffany’s, Melissa Hill 2011-es azonos című regénye alapján készült  film december 9-én debütál a Prime Video-n.

Semmi sem hasonlítható a New York-i ünnepek varázslatához, izgalmához, ahol az utcák fényben pompáznak, az ablakok fényesen világítanak és amikor Tiffany különleges doboza megváltoztathatja az ember életét. Vagy több életet. Rachel (Zoey Deutch) és Gary (Ray Nicholson) nagyon boldogok, de még nem állnak készen erre az elkötelezettségre. Ethan és Vanessa (Kendrick Sampson, Shay Mitchell), kapcsolata tökéletes és épp most készülnek hivatalossá tenni életüket. Amikor az ajándékok egyszerű összekeverése miatt minden útjuk keresztezi őket, akkor fordulatok és váratlan felfedezések sorozatát indítja el, amelyek oda vezetik, ahová valók. Mert a szerelem – akárcsak az élet – tele van meglepetésekkel, az ünnepi romantikában.

A produceri székben olyan hírességek ülnek, mint Reese Witherspoon, illetve a  főszereplő Rachel-t alakító Zoey Deutch is lehetőséget kapott. Így vélekedett a filmről: “Ez a film annyira szép és klasszikus, és nagyon jól érzem magam tőle. (…) Ez az a fajta film, amelyet újra és újra elő lehet venni. Számíthatsz rá, hogy megmosolyogtat, nevetni és sírni fogsz, és egyszerűen jól fogod magad érezni. És nagyon büszke és izgatott vagyok, hogy ez hamarosan megjelenik. “

A Something from Tiffany”s filmen, a regény íróján kívül, Tamara Chestna is dolgozott, aki a Miutánban is részt vett, rendezője pedig . A filmben szerepet kapott még Rose Abdoo (Így jártam apátokkal), Javicia Leslie (Batwoman) és Michael Roark (Az Álmosvölgy legendája).

Hozzászólások