Könyvek

Újabb LMBT-romantikus érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál!

Habár az LMBTQ-irodalom helyzete nem a legrózsásabb Magyarországon ez szerencsére sok kiadót nem tántorít el attól, hogy ilyen műfajú könyveket hozzanak el nekünk. Nemrég a Könyvmolyképző Kiadó is bejelentett az új könyvei között egy ilyen regényt.

Sophie Gonzales regénye a Perfect on Paper- Papíron tökéletes főszereplője Darcy Phillips, aki egy nem mindennapi titkot hordoz magával, amiről még a legjobb barátnője Brooke sem tudhat.

A lány áll ugyanis a 89-es szekrény rejtélye mögött, aminek segítségével névtelen párkapcsolati tanácsadást nyújt az iskolatársainak. Ám egy nap nem várt probléma tűnik fel a színen, az új fiú, Alexander Brougham személyében, aki rájön Darcy titkára. Ha pedig ezt elkotyogja Brooke-nak, az szinte biztos, hogy azonnal véget vet a barátságuknak.

A kötet már előrendelhető a Könyvmolyképző Kiadó webshopjából!

Várható megjelenési idő: 2023. december 5.

Sophie Gonzales – Papíron tökéletes

Szerelmi oktatás zökkenőkkel?

Darcy Phillipsnek van egy titka. Még Brooke, a legjobb barátja is (akiről Darcy reméli, hogy több is lehet köztük) sötétben tapogatózik. Darcy áll a híres 89-es szekrény rejtélye mögött, amivel névtelen, elméletileg törvényes párkapcsolati tanácsadó szolgáltatást nyújt az iskolában.

De aztán… beüt a baj. Az új ausztrál kölyök, Alexander Brougham rájön a titkára. Ha kiderül, hogy Darcy a szerelmi oktató, Brooke valószínűleg soha többé nem áll vele szóba. Darcy bármit megtesz, hogy megőrizze a titkát.

Alkut köt. Titka megőrzéséért cserébe segítenie kell a fennhéjázó, pimasz (és idegesítően dögös) Broughamnak visszanyernie a volt barátnőjét. Ugyan mi baj történhetne?

A történet egy humorral édesített önismereti bonbon.

Csemegézz belőle!

Hozzászólások