Könyvek

Érkezik a Stranger Things-regény

A Stranger Things sorozat 3. évadának premierje alkalmából érkezik az első hivatalos Stranger Things-regény, hála a Cartaphilus Könyvkiadónak. A széria számos sikert ért már el, mi is nemegyszer írtunk már róla, így hát nem csoda, hogy mi is tűkön ülve várjuk már. A kötet július harmadikán debütál Magyarországon, egy nappal a sorozatpremier előtt.

Gwenda Bond – Gyanakvó elmék

Egyesült Államok, 1969. Az álmos kisvárosi főiskolán tanuló Terry Ives úgy érzi, kimarad az egész országot megrengető háborúellenes mozgalomból és ellenkulturális forradalomból, így kapva kap az alkalmon, amikor egy szupertitkos kormányzati kutatáshoz keresnek önkénteseket. Terry elszántan próbál a végére járni a világtól elzárt hawkinsi laborban zajló bizarr kísérleteknek, miközben egyre mélyebbre merül a laboratórium kifürkészhetetlen ura, dr. Martin Brenner világában. Mi folyik ebben az idilli kisvárosban, és mi a 008-as alany – Kali – emberfeletti képességeinek titka? Az első Stranger Things-regény, a Gyanakvó elmék a sorozat mitológiájának alapjaihoz visz el minket, ahol minden elkezdődött.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?