Minihírek #13

Megjelent Lali Esposíto legújabb videóklipje! Az argentin énekesnő a dél-amerikai tinik kedvencévé nőtte ki magát az elmúlt tíz évben és Martina Stoessel-hez hasonlóan meghódította a youtube-ot. Az Una Na című szerzeménye pár hete látott napvilágot, majd szeptember 2-án és 3-án leforgatta a hozzá készült videóklipet. Az énekesnő megint egy szexi táncos videóval lepte meg a közönséget.

Válik Rachel Bilson és Hayden Christensen! A sztárpár közel 10 évet töltött együtt és egy gyerek után mégis úgy döntöttek, hogy megszakítják egymással a kapcsolatot. Egyszer már különváltak az újtaik, mielőtt a lányuk megszületett, de még ő sem tartotta össze a Hipervándor színészeit. A legfőbb problémának az bizonyult, hogy a hölgy Los Angelesben él, míg a férj Torontoban forgat.

Megjelent az All I See Is You című film előzetese! Blake Lively két gyermek után bombaformában és megújult energiával vágott bele a mozifilmek készítésébe. Jelenleg forgat, ráadásul nem akárkivel, hiszen Anna Kendrick oldalán egy thrillerben kapott szerepet. Ám most nem ehhez, hanem a már korábban leforgatott drámai alkotáshoz érkezett egy hosszabb betekintés, amely az All I See Is You címet viseli. Az alkotásban egy vak nőt alakít, akinek az orvosok segítenek a látása visszanyerésében. Párja végig vele van, ám Gina újra elveszíti a a szeme világát és ekkor kezdődnek meg az igazi problémák. A film október 27-én debütál az Államokban, ám a hazai premierről sajnos nincs még hír.

Megjelent Nick Jonas legújabb szerzeménye! A Find You című alkotás premierje a videó előtt pár nappal volt, ám sok országban – köztük idehaza – csak a múlt hét óta elérhető, a klippremierrel egyetemben. A kisfilmet egy sivatagban forgatták, ahol többségében egyedül énekel, a refrént kivéve, ahol viszont egy buli kellős közepén találja magát. Az énekes a Jonas Brothers óta számos dalt jelentetett már meg és sokszor dolgozik együtt más zenészekkel, mint például Demi Lovato.

Forrás: http://www.etonline.com/

Hozzászólások