Minihírek #12

Selena Gomez műtéten esett át a nyáron. A színésznő elárulta, hogy nem véletlen nem promotálta két ekkor megjelent dalát, a Bad Liart és a Fetisht sem. A rajongók tudják, hogy Selena egy súlyos betegségben, a lupuszban szenved, aminek szövődménye volt az is, hogy egy vesetranszplantáción kellett átesnie pár hónapja. Miss Gomez instagramon osztotta meg követőivel, hogy az egyik legjobb barátnője, Francia Raisa ajánlotta fel számára az egyik veséjét, ezzel megmentve az énekesnő életét.

Megjelent a Fall Out Boy legújabb kisfilmje. A The Last Of The Real Ones alig pár napja látott napvilágot, de már rég átlépte az egymilliós nézettséget youtube-on. Az együttes ezzel együtt azt is bejelentette, hogy a MANIA névre keresztelt nagylemez 2018. január 19-én kerül a boltok polcaira.

Megérkeztek a CW sorozatihoz az őszi előzetesek! Elsőként a Supergirl folytatásába tekinthettünk bele, majd következett a The Flash, az Arrow, a The Legend’s of Tomorrow és a Jane The Virgin. Ezen felül pedig természetesen az újoncokból is láthatunk egy-egy fél perces betekintést. A csatorna október 9-én a Supergirl-el kezdi meg az idei szezont.

Forrás: instagram.com

Hozzászólások