Hamarosan visszatérnek kedvenc sorozataink

Ha már ősz, akkor hamarosan elkezdődik az új tévészezon. Minden évben ez a legvártabb, hiszen a legtöbb széria ekkor tér vissza a hosszú szünetről és örvendezteti meg a rajongóit izgalmas, drámai és sokkoló premierekkel. Emellett idén várható számos újonc, akik majd próbálkoznak a lehető legtöbb nézőt összeszedni az első epizódra, hogy túl éljék az első évadot.

A sort a Gotham kezdi majd meg, mint nagyobb név. A szeptember 21-ei premiert a The Big Bang Theory 11. évada követi 25-én. Már ekkor találkozhatunk egy nagyon várt újonccal, hiszen bemutatkozik a Young Sheldon, amely második részének vetítésére már csak novemberben kerül sor.

26-án kezd az NCIS 15. szezonja, illetve érkezik a Brooklyn Nine-Nine 5. évada. A tavalyi év sikersorozata a This Is Us folytatása ezen a napon debütál. 27-én az Empire és a Designated Survivor mutatkozik be. A hónap végén kerül sor a Marvel’s The Inhumans pilotjának vetítésére.

A This Is Us hozza majd a drámát, a Designated Survivor sorsa még akár érdekesen alakulhat, hiszen a nézettségtől függ a további berendelés. A Young Sheldon kétlem, hogy felérne elődjéhez, de próba szerencse alapján szerintem mindenki bele fog kezdeni és majd az évad felénél lesz érdemes megnézni a nézettséget és dönteni a sorsáról. Ami a The Big bang Theoryt illeti, millió rajongó várja, hogy Amy végül igent mond-e Sheldonnak a lánykérésre.

Októberben a nagy közönségkedvencek visszatérésén a sor. A CW csatorna 9-én indítja a szezont, méghozzá a Supergirl-Valor párossal. Őket a The Flash és a Legend’s Of Tomorrow, ileltve a Riverdale és a Dynasty követi. A Supernatural-Arrow kombináció 12-én kerül vetítésre, míg a Crazy Ex-Girlfriend és a Jane The Virgin lezárja a sort a csatornánál. Ezzel párhuzamosan érkezik még a The Shannara Cronicles, amely több, mint egy éves szünetről tér vissza.

Ami a cliffhangereket illeti, a rajongóknak bizony van mit várni, hiszen a legtöbb széria drámával zárult, legalábbis ott, ahol biztos volt a folytatás. Vegyük például az Arrow-t, ahol májusban még úgy tűnt, az egész csapat meghalt a szigeten. Persze mindenki tisztában van vele, hogy ez lehetetlen, hiszen főszereplőkről beszélünk, ettől függetlenül aggódhatunk kedvenceinkért, hiszen a készítők kijelentették: valaki nem tér vissza a következő szezonra.

A The Flash szintén érdekesen vonult szünetre, hiszen Barry visszatérése sem garantált. Bízom benne, hogy nem oldják meg a problémát két rész alatt és láthatunk valami izgalmat nélküle is. Kár, hogy Grant Gustin-on kívül kevés értékelhető színészt karolt fel a sorozat.

A Walking Dead folytatása 22-én érkezik, míg a Blindspot és a Stranger Things csak a hónap végén.

Bár november még messze van, egy premier már biztos, ugyanis 5-én strartol a Shameless 8. felvonása.
Bátran mondhatjuk, hogy idén sem fogunk unatkozni, hiszen megszámlálhatatlan mennyiségű sorozat közül választhatunk 2017. őszén. Bár sajnos az idők során a mennyiség már rég a minőség rovására ment.
forrás: http://www.familyandmedia.eu/

Hozzászólások