Karácsonyi filmek, amiket mindenkinek látni kell

Karácsonyhoz közeledtén, mindenkit elkap az ünnepi hangulat. Ezalól természetesen mi sem vagyunk kivételek, úgyhogy nézzünk is pár filmet, amiket kötelező megnézni az ünnepek alatt!

Lebilincselő karácsony

A vígjátékot 2007-ben mutatták be először. Trudie (Melissa Joan Hart) pincérnőként dolgozik és úgy érzi, nincs olyan, aki értékelné őt, mint embert. Miután elbénázta az állásinterjúját, és a barátja is kidobta, idegösszeomlást kap, majd kétségbeesésében úgy dönt, elrabol egy idegen pasit, Davidet, akit udvarlójaként mutatja be családjának. Egy humoros filmről van szó, benne szívmelengető jelenetekkel. Ha másért nem, a főszereplőt alakító Mario Lopezért érdemes megnézni.

Udvarlót karácsonyra

Egy nagyon aranyos filmről van szó. Holly (Kelli Williams) kislányként, miután segített egy fiú húgának, azt kéri karácsonyra a mikulástól, hogy legyen egy udvarlója. Másnap reggel megtalálja a mikulás ajándékát, aminek aljára az van írva, hogy húsz év múlva – mikor készen áll rá – megkapja a kívánt ajándékát. Holly ezután úgymond ‘szakít’ a karácsony ünnepével, egészen addig, amíg össze nem fut a neki szánt férfival, Ryannel. Ezt persze bonyolítja a lány exének megjelenése, illetve az elpuskázott tárgyalás.

Menyasszonyt karácsonyra

Szerintem mindenki a nagy őt keresi, akárcsak a 2012-es filmben Jessie Patterston (Arielle Kebbel) is. Szegény lányt háromszor jegyezték el, de végül egyszer sem valósult meg teljes mértékben a lakodalom. Mikor azonban összetalálkozik Aidennel, úgy gondolja lehet ő az igazi számára. Ez egészen addig tart, amíg rá nem jön, hogy a fiú csak fogadásból udvarolt neki, hogy még a karácsony előtt megházasodjon.

Reszkessetek betörők

Kevin történetét mindenki ismeri, hiszen egy igazi klasszikus! Az otthon hagyott kisfiú olyan ravaszsággal menti meg a házat a betörők ellen, hogy még a legfullextrásabb riasztó is megirigyelné. Szerintem erről nincs mit mondani, a karácsonyok elengedhetetlen része!

Karácsonyi csók

Ez a történet egy bostoni designerről, Wendy-ről (Laura Breckenridge) szól, aki egy csajos buliba készülve megcsókol a liftben egy srácot. Teljesen beleszeret, majd hamar kiderül, nagyon rosszul tette, ugyanis a férfi, az elviselhetetlen főnökének a barátja. Adam, akit Brendan Fehr alakít, szerencsére vagy szerencsétlenségére nem ismeri fel a lányt, egészen addig, amíg a karjaiba nem esik.

Grincs

A 2000-ben bemutatott karácsonylopó Grincset (Jim Carrey) senkinek sem kell bemutatnom. A Kobak-hegy barlangjában lakik a kutyájával elszigetelve, és utálja a karácsonyt, valahogy úgy, ahogy tőle félnek az emberek. A kis Cindy (Taylor Momsen) nem hisz a róla szóló történetekben, ezért elmegy felkérni, hogy ő legyen Kifalva Karácsonyi Mókamajsztere. Mondani sem kell, nem minden sikerül zökkenőmentesen.

Szuperkarácsony

A sztori arról szól, hogy Holly, Claire Caffee, szintén az igazit keresi, mint ahogy mindenki más. Az viszont nem tűnik fel neki, hogy az igazán helyes és hozzáillő srác már rég az övé lehetne. Miután egy apró baleset éri, felsegíti őt Bo, és egyből el is kéri a számát, s onnantól kezdve össze vannak nőve. A srác elbénázza a fotózást, ezzel kockáztatva, hogy Holly anyaga nem készül el karácsony estére és csökkenti az esélyt arra, hogy összejön a jóképű Miloval.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .