Sorozatok

Januárban érkezik A boszorkányok elveszett könyve harmadik évada

Deborah Harkness regényéből készülhetett el a Discovery of Witches című sorozat, amelyből már két évadot láthattak a nézők. Ugyan elég sokat kell várni mindig az újabb és újabb szezonokra, de az epizódok kárpótolták a rajongókat. Diana és Matthew története most ismét elérkezett egy izgalmas fordulóponthoz, de úgy tűnik 2022-ig várnunk kell, hogy majd lássuk is.

A könyv adaptációjából készült sorozat első évadát 2018-ban mutatták be a közönségnek, ám a főszereplő várandósága és egyéb dolgok miatt, a második szezonra 2021 év elejéig várnunk kellett. Nem csoda, hogy mindenki feszülten szeretné látni, hogy mi lesz Diana Bishoppal és Matthew-val a századunkba való visszatérés után.

A középkorba tett látogatás bővelkedett izgalmakban

Az első évad végén Diana és vámpír párja visszautaztak az időben. Ők akarták megszerezni az Élet könyvét, a varázslat pedig 1590-be repítette őket, ez pedig nem mindenkinek tetszett. A jelenben Knox továbbra is őket keresi, s képes bármire, hogy elérje célját.  Knox és társai ugyanis senkinek sem kegyelmeznek, emiatt Diana nagynénjeinek is menekülnie kell.
Diana és Matthew a középkorban szintén veszélynek vannak kitéve. Üldözik a boszorkányokat, Matthew pedig akkor teljesen más életet élt, ez pedig néha éket vert közéjük. Az ellenségek mellett segítőkre is akarnak, s végül elbúcsúzva a középkortól visszatérnek a jelenbe.

Mire számíthatunk a harmadik évadban?

Természetesen a főszereplők visszatérnek, így Diana és Matthew karakterét játszó Teresa Palmer  és Matthew Goode biztosan feltűnnek. Ahogy láthatjuk Marcus Whitmore-t (Edward Bluemel), Satu Jarvinent (Malin Buska), Peter Knox-ot (Owen Teale), Sarah Bishop-ot (Alex Kingston) is. A hírek szerint a második évadban, Matthew unokaöccsét játszó Gallowglass (Steven Cree), szintén szerepelhet majd a soron következő szezonban, ahogyan állítólag Olivier Huband is aki Fernando nevű portugál vámpírként fog felbukkanni.

Mivel Debora Harkness trilógiájából készült a sorozat, ezért a harmadik szezonnal Matthew és Diana története is befejeződni látszik. Boldogságukat beárnyékolja, hogy meg kell vívniuk a csatát Peter Knox ellen, aki mindkettejüktől meg akar szabadulni.

2022-ig várnunk kell

Több időpont is meg volt adva A boszorkányok elveszett könyve harmadik évadának bemutatására, azonban 2022 januárjáig biztosan várnunk kell. Egyelőre pontos dátum még nincsen.

 

Hozzászólások