Sorozatok

Ismerd meg a Bridgerton sorozatot

Nemrégiben készült el Julia Quinn bestseller regénysorozata alapján, A Bridgerton család Netflix gyártású szériája. Cikkünkben most mindent megtudhatsz az első évadról.

Karácsonykor jelent meg Quinn könyvei alapján A Bridgerton család, amelynek producere az a Chris Van Dusen, aki korábban a Grace Klinikában is közreműködött. Akárcsak Shonda Rhimes forgatókönyvíró.

A történet az 1800-as évekbeli Angliában játszódik. A romantikus drámához az is hozzátartozik, hogy történelmi sorozatról beszélünk, könnyedebb, szórakoztatóbb formában, így aki szereti a kosztümös sorozatokat, bátran elkezdheti. Tehát 1813-ban a londoni elit életbe nyerhetünk betekintést. Igyekeznek az eladó sorba került gyermekeiknek férjet illetve feleséget találni. A sztori egyik középpontjában a Bridgerton család áll, azon belül is, Daphne, akire ugyancsak az hárul, mint testvéreire: házasodnia kell. Természetesen felbukkan egy férfi, aki megdobogtatja minden nő szívét, a királynő pedig gyakran beleavatkozik a szerelmi ügyekbe.

Egy kisebb történelmi Gossip Girl-re is asszociálhatna a néző, hiszen érdekesség, hogy a sorozatnak narrátort is választottak. Mindenki meglepetésére, ő pedig nem más, mint A muzsika hangja, illetve a Neveletlen hercegnő filmek sztárja, Julie Andrews.

A Bridgerton család szereplőgárdája is igencsak érdekes lett, hiszen olyan hírességek kaptak szerepet, mint például a Paddington 2. részében feltűnő Ben Miller,  Eloise Bridgertonként Claudia Jessie látható, aki a Vanity Fair filmből lehet ismerős. Daphne Bridgerton szerepére pedig Phoebe Dynevor-t választották, míg a sorozatban a nők szívét meghódító, Simon Basset szerepét Regé-Jean Page kapta, akit a  Survivor című thrillerben lehetett látni.

Aki könnyedebb, romantikusabb, mai, modern dalokkal tűzdelt kosztümös sorozatra vágyik bátran kezdjen bele, amelyből biztosan készül majd következő évad is. 

Hozzászólások